Sajtótájékoztatót tartott az ellenzéki jelölt, Pollreisz Balázs. Elmondta, hogy Győr választott: 70%-os feldolgozottságnál már kezd kirajzolódni az eredmény, ezért felhívta Dézsi Csabát és gratulált neki a győzelemhez. „El kell ismernünk, hogy a győriek választása az volt, hogy legyen egy csendes, nyugalmas város Győr a jövőben. Az én ígéreteim közt is.. is ez volt, bár hozzátettem azt is, hogy a csendet és a nyugalmat csak tisztán látás tudja adni. A Győriek úgy tűnik, inkább a gyors, hamis kényelmes kompakt békét és nyugalmat választották. Egy demokratának kötelessége tudomásul venni a választók akaratát.”.

(Forrás: vadhajtasok.hu, durbincs által)

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@Shikari: Ez a második, hogy a propival kapcs magadra veszed az inget úgy, hogy előtte hónapokig semmi. Érdekes!:) Persze ez nyilvánvaló is volt eddig is.

A többivel kapcs meg tudod, hogy vagyok veled. Egy szélhámos tolvajjal előbb beszélgetnék bármiről...:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@csak húgyós ...: hogy maga kiket vizelget ?@SystemError: a Ballonkabátos Pedofilot ? a farábanyitott esernyővel ?...+ + @Sámannus: @Shikari: a 2 ütődött ? de nem 3. @Eladott Ország: aki ECHO-TV fan csak reggelig ?
Shikari
@SystemError: Próbálkozz csak szerencsétlen nyomorult. Lesír rólad a nyomott primitívség a senkiházi degeneráltsággal! :-))))))
Még mama, még! :-))))))))
csak úgy....
@SystemError: kéred a tibink címét? köne neki egy tánc és illemtanár.
Sámannus
@csak úgy...: Ismeri ő az illemet, sokat hajlong a szappanért a nyilvános fürdőbe ám!
durbincs
@Horizont: hameg fikázza Propit,mert gagyinak tartja ? pattanjon bele a csillébe,azt irány a bánya mélye ? a 444 -tárna felé ?@silber13: +@Shikari: +@csak húgyós...: + @kokopelli: + maga is ? azt van ott még hely az ilyen rettenet bunkóknak ? ...
+++ @Sámannus: ?
SystemError
@Shikari: Tudod a Csurka idejében még volt kiállásotok. Szégyenkezne, ha tudná, hogy Orbán agyatlan parádézó óvodás kis bérmajomokká alakította az életművét. Azok is hülyék voltak, de férfiak voltak...:) Tudod hogy nevettek volna egy olyan csicskán, aki egy dildóval rohangál a kezében.. Persze ezen minden férfi nevet, csak az nem akinek egy ilyen ember a példaképe...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok