Sajtótájékoztatót tartott az ellenzéki jelölt, Pollreisz Balázs. Elmondta, hogy Győr választott: 70%-os feldolgozottságnál már kezd kirajzolódni az eredmény, ezért felhívta Dézsi Csabát és gratulált neki a győzelemhez. „El kell ismernünk, hogy a győriek választása az volt, hogy legyen egy csendes, nyugalmas város Győr a jövőben. Az én ígéreteim közt is.. is ez volt, bár hozzátettem azt is, hogy a csendet és a nyugalmat csak tisztán látás tudja adni. A Győriek úgy tűnik, inkább a gyors, hamis kényelmes kompakt békét és nyugalmat választották. Egy demokratának kötelessége tudomásul venni a választók akaratát.”.

(Forrás: vadhajtasok.hu, durbincs által)

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@Shikari: Ez a második, hogy a propival kapcs magadra veszed az inget úgy, hogy előtte hónapokig semmi. Érdekes!:) Persze ez nyilvánvaló is volt eddig is.

A többivel kapcs meg tudod, hogy vagyok veled. Egy szélhámos tolvajjal előbb beszélgetnék bármiről...:)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
durbincs
Nem köll a Rizsa - a Rottembiller csak egy aprócskát megbotlott , ehez a kitömött Kakaduhoz képest ?
durbincs
@Lana22: hijja a szemüvegest ,má nagyon ráér ?
SystemError
Így már érthetőbb lesz mindenki számára, hogy mit keres itt a @Durbincs: nevű csicska és nick alteregói

propeller.hu:
https://kepkuldes.com/image/3eCb5i...

vadhajtasok.hu
https://kepkuldes.com/image/3eCQwj...
durbincs
@SystemError: Ballonkabátos Pedofiló -a farpofájába megent esernyőt nyitottak ,s csak belűről ? a nyelén +zoknit szárit ?
SystemError
@durbincs: Nem lakok messze a propi szerkesztőségétől. Lesz egy kis személyes elbeszélgetés az adavédelmi leírásról személyes kézfogással...:) Ez csak illendőség a papír része dokumentálva már úton, ahová kell. Elhiszem, hogy sok mindent elkentek nektek tavaly nyár óta, mert teljesen retardált vagy egy lepkefing oldal üzemeltetéséhez is, de átírni nem tudnak visszamenőlegesen ők sem tudnak papírokat. Te meg nem az a kategória vagy, aki miatt majd jól belemennek... Persze elhiszem, hogy ezt mondták..:) Akkor cső!!! :)
durbincs
SystemError: Ballonkabátos Pedofiló -a farpofájába megent esernyőt nyitottak ,s csak belűről ? a nyélen +zoknit szárit ?
durbincs
@SystemError: Ballonkabátos Pedofiló -a farpofájába megent esernyőt nyitottak ,s csak belűről ? a nyelén +zoknit szárit ?... + a @simmering73: a Bezzeg-Tahó, a testi-lelki társa a csak Petefészek nélküli nő ?
SystemError
@durbincs: Szopórém és dildós kocanáci. Milyen team vagytok ti pukihajtáskáim...:)
durbincs
@SystemError: Ballonkabátos Pedofiló -a farpofájába megent esernyőt nyitottak ,s csak belűről ? a nyelén +zoknit szárit ?... + a @simmering73: a Bezzeg-Tahó, a testi-lelki társa a csak Petefészek nélküli nő ? +@solidedge: nevű a csak Bitang -eszű ?
Shikari
@SystemError: Aztaaaaaaaaaa! Megint előjöttél a fenyegetőzős fílingeddel? Oda fogsz ballagni személyesen és? Meg akarod venni a Propit? :-))))))))))))))))))))))
Most Durbit cseszteted mert nem bírsz vele? :-) Nem tetszik, hogy a beteg nézeteidet leszólják? :-)))))))))))))))))
Menjél szépen és személyes kézfogással beszélgess az üzemeltetésről, ha szóba állnak veled! Ha szóba állnak! :-))))))))))))
Lelki nyomorult vagy, aki meg fog pukkadni tehetetlen dühében. Férfi nem néz rád és ez fáj! :-) De még mennyire fáj! :-))))))))
Rockxy
hát ja.
vanaki hanyatt, vanaki pofára.
ígykerek a világ
durbincs
@Rockxy: persze lent a bányába 1111km-re, a -13 szinten meg , mindennek az inverzje ?
SystemError
@Shikari: Ez a második, hogy a propival kapcs magadra veszed az inget úgy, hogy előtte hónapokig semmi. Érdekes!:) Persze ez nyilvánvaló is volt eddig is.

A többivel kapcs meg tudod, hogy vagyok veled. Egy szélhámos tolvajjal előbb beszélgetnék bármiről...:)
Shikari
@SystemError: Nem magamra, hanem Durbira veszem. Most őt kezdted el fenyegetni. Annyira jellemző ez a sunyi, kis bosszúálló és gyáva sunnyogás! Magam ezt pusztán véleményeztem egyértelművé téve a többiek elött: ez vagy te! Pontosabban egy kis görcs aki sötét, beteg gondolatait projektálja a környezetére. Beteg vagy és engem ugyan hidegen hagy, de ahányszor le fogsz állni fenyegetőzni és acsarkodni ezt le fogom írni! Ismerjenek meg hölgyem! :-)))))))))))))))))
SystemError
@Shikari: Szoktál Durbinak segíteni a fűrdetésben, etetésben is? Előttem, vagy ahogy böfizteted csengettyű szóra? Szopikázik még?:)

Te milyen rendes gyerek vagy!:) Nem kéne lassan megnézned, hogy mi van abban a pelusban?:)
Shikari
@SystemError: Ismét ott tartunk, hogy nagyobb a pofád, mint az eszed! :-))))))))))))))))))))))
Nem jó párosítás! :-))))))))))))))))))))
Eladott Ország
A zseni doktor polgármester. Képzelt interjú Győr új polgármesterével, Dézsi Csaba Andrással. De lehetne akár valóságos is. Azzal az emberrel, aki miatt megint törvényt módosítanak, hogy ő több lábon állhasson.
https://kolozsvaros.com/2020/01/30/a-zseni-do...
https://uploads.disquscdn.com/images/0c5e643f...
Ez a Bede Zsolt vadhajtások fideszes seggnyaló firkásza újabban abból él, hogy megmutatja a világnak, mekkora egy ostoba kretén. Lassan kinéz neki is egy kulturális államtitkári pozíció. Nagyon úgy fest, hogy talán a [email protected] másik végére kerül ez a droid! Sietnie kell szegénynek, kevés ideje maradt a prezentációra. Esélyes hogy az orbitális túlsúlya és a koleszterinje pár éven belül elviszi ezt a nyomorult fidesz férget.
SystemError
@Shikari: Elhiszem, hogy uncsi már a nyugger riogatás és Durbika másnapos szarját pelenkázni minden nap 12 órában. Váltogatni a nickeket, a másik nicken meg másik barmot előadni órákig.

Még lehet valami rendes szakmád. Pont meglenne az OKJ-d mire összeomlik a fidesz és a médiapolip csápjai. Nyilván a "feketén" üzemeltetett csápocskákba nem szakemberek kerültek, csak a gerinctelenség volt szempont.:) Ez viszont a normál piacon max egy CBA bizti őr pozi, ha nem tanulsz addig.
Shikari
@SystemError: Ezt hívja a szaknyelv projekciónak! Kivetíted a saját, kicsinyes, nyomorult életed másra, pedig neked van bajod. Párkapcsolat hiánya, a közutálat és megvetés, unalmas, ostoba munka ami mind meglátszik rajtad! :-)))))))))))))))

Sajnos ezen nem lehet változtatni, mert magában a készülékedben van a hiba! Egy genetikussal kellene beszélgetned és egy ideggyógyásszal! :-))))))))))))))))))))))))))))))))) A rögzült tanult tehetetlenséged és a relatív deprivációd még egy löket ebbe a koktélba! Szerencsétlen vagy és szánni való! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))
Öltözz fiatalosabban mama! :-)
SystemError
@Shikari: Tudod, ha nem lenne nyilvánvaló, hogy feladattal vagy itt és mindent a pillanatnak hazudsz csipőből..Tudod az elv, amiért ide kerültél, akkor még dumálhatnánk. Így viszont maradok a sajtreszelőnél, ha erre vágyok, az legalább nem kérdez vissza eleve hazugságokat, hogy jó kis házi majom legyen.

Amúgy ha ennél a munkánál kvalifikáltabb vagy és ezt csinálod az még égőbb:) Barcelonai szem, hogy a gerinctelenség már korábban jön egy cba őr csopvezetői fizura.

Na, várnak a nyuggerek, menjél nehogy CBA legyen a vége holnap, hogy nem riogatsz éppen.
Shikari
@SystemError: Szórakoztatóvá váltál mama! Érdekes ez a tévképzetes paranoia, ahogy elhatalmasodott rajtad és teljesen meggyőzöd magad ostobaságokról. Fogalmad nincs ki vagyok, mivel foglalkozom, hogy élek, de te csak fújod a magadét! :-)))))))))))))))))
Nem beszélgetek veled, hanem kijelentek, megállapítok és vélelmezek! Eszembe nem jut meggyőzni, vagy érvelni egy idegbetegnek! :-)))))))))))))))))))))
Leírom, minek látlak, milyenek a reakcióid, te meg találgass és gyárts elméleteket! Sajnos ostoba vagy és még ez a nyomorod sem érdekel!:-)))))))))))))))))))
Szánalmas kis, nyomorult senki vagy, aki gyűlöli a világot, mert az azt adja vissza neki, ahogy viselkedik vele!
csak úgy....
@Shikari: "Ezt hívja a szaknyelv projekciónak! Kivetíted a saját, kicsinyes, nyomorult életed másra, pedig neked van bajod. Párkapcsolat hiánya, a közutálat és megvetés, unalmas, ostoba munka ami mind meglátszik rajtad! :-)))))))))))))))"
graulálok tibim,ha az "unalmas, ostoba munka" törölve,akkor ismét alkottál magadról egy csodálatos önarcképet!
csak úgy....
@Shikari: (folyt.köv.) "Szánalmas kis, nyomorult senki vagy, aki gyűlöli a világot, mert az azt adja vissza neki, ahogy viselkedik vele! "...elöbb-utóbb,te egy kiváló önarckép festö leszel...,csak nincs pénzed ecsetre+föstékre!
Shikari
@csak úgy...: Hiába erőlködsz! Sajnos nem ütöd meg a szintet, így veled még az időjárásról sem lehet beszélgetni! Kár, hogy ennyire hülye vagy! :-)))))))))))))
csak úgy....
@Shikari: beszélgessen véled a budai hóhér! tibim, munkakerülökkel nem szoktam beszélgetni! aztán a munkahelyeden mikor beszélgettél utoljára a kollégákkal? :)
Shikari
@csak úgy...: Elmondtam mi vagy! Ennyi!
csak úgy....
@Shikari: egy munkakerülö ne véleményezzen senkit és jobb ha tartja a száját!
tudod mi köne néked a boldogsághoz!? egy migri penna,tetötöl-talpig zsákban,aki gondoskodna rólad és még melózni is járna...
az asszonykádat nem becsülted meg,mást nem is érdemelsz!
durbincs
@csak húgyós...: maga megent bévizelt ennek @SystemError: -nak a farpofájából kiálló üreges esernyő foglalatába ? ...
+még a nyelén szárított zoknikat is eláztatta ? @csak húgyós...: ?
durbincs
@csak húgyós...: maga 1 vizelő állat ?
csak úgy....
@Shikari: csókoltatom a 1/2 halad, jobb mint a semmi...
csak úgy....
@durbincs: ne nyalizz @durbincs: ! nem köll a lájkod.
durbincs
@csak húgyós...: maga 1 vizelő állat ? vagy mellé még rottyant is ?
Shikari
@durbincs: Szorgalmas ez a hülye de akkor sincs esze! :-))))))))
csak úgy....
@Shikari: hozzád képest a pöttyös túró rudi egy magyar embör...
durbincs
@Shikari: lehet kivizelte már az agyát is ? amilyen primitív ?
csak úgy....
@Shikari: tibi-tibi, te csak egy mitugrász a 1/2 haladdal együtt!
Sámannus
@Shikari: Hol van ennek agya ő csak húgyágyú.
SystemError
@Shikari: @durbincs: Azt azért bírom bennetek, hogy a Mónika Show után keletkezett űrt betöltitek. Durbikát ne felejtsd el pelusozni. Szerető féltésedből is az vonható le, hogy tesileg és lelkileg is beszámíthatatlan. Látszik, hogy szimbiózisban éltek régóta. Tudod ilyenkor pénteken este tablettás boros behányós, beszarós bulit szokott tartani. Legyen nálad nedves seggtörlő!
SystemError
@Shikari: Ja és ezt is töröljétek gyorsan, mert megint vezető poszt lett a megállapítás, hogy mit csináltok itt.

Gyorsan, gyorsan törlés, aztán bukhatsz vissza Durbira
csak úgy....
@Sámannus: ismerös vagy sztankovics,-szegény atyád,néki csak egy 1/2 kegyelmü @durbincs: jutott...
durbincs
@csak húgyós ...: hogy maga kiket vizelget ?@SystemError: a Ballonkabátos Pedofilot ? a farábanyitott esernyővel ?...+ + @Sámannus: @Shikari: a 2 ütődött ? de nem 3. @Eladott Ország: aki ECHO-TV fan csak reggelig ?
Shikari
@SystemError: Próbálkozz csak szerencsétlen nyomorult. Lesír rólad a nyomott primitívség a senkiházi degeneráltsággal! :-))))))
Még mama, még! :-))))))))
csak úgy....
@SystemError: kéred a tibink címét? köne neki egy tánc és illemtanár.
Sámannus
@csak úgy...: Ismeri ő az illemet, sokat hajlong a szappanért a nyilvános fürdőbe ám!
durbincs
@Horizont: hameg fikázza Propit,mert gagyinak tartja ? pattanjon bele a csillébe,azt irány a bánya mélye ? a 444 -tárna felé ?@silber13: +@Shikari: +@csak húgyós...: + @kokopelli: + maga is ? azt van ott még hely az ilyen rettenet bunkóknak ? ...
+++ @Sámannus: ?
SystemError
@Shikari: Tudod a Csurka idejében még volt kiállásotok. Szégyenkezne, ha tudná, hogy Orbán agyatlan parádézó óvodás kis bérmajomokká alakította az életművét. Azok is hülyék voltak, de férfiak voltak...:) Tudod hogy nevettek volna egy olyan csicskán, aki egy dildóval rohangál a kezében.. Persze ezen minden férfi nevet, csak az nem akinek egy ilyen ember a példaképe...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok