A vagyonnyilatkozatában több ingatlan értéke is tévesen volt feltüntetve, emellett nem magyarázta meg, honnan volt pénze egy új ház megvásárlására Zágrábban. Andrej Plenkovic horvát kormányfő felmentette tisztségéből Milan Kujundzic egészségügyi minisztert, miután a sajtó az elmúlt napokban arról írt, hogya miniszter hamis vagyonnyilatkozatot nyújtott be. A mostani kormányban Kujundzic a 8. miniszter, aki botrányba keveredett, és emiatt távoznia kell.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nagyon más világ

nekem erről is egy régi vicc ugrott be

Sajtóbeszámolók értékelik – az MTI vette elő – „Croatian Prime Minister Andrej Plenkovic sacked Health Minister Milan Kujundzic after a series of media reports alleging he misrepresented the value of his property in his declaration of assets.” hírt.
Nos a 444.hu megjegyzi zárójelben „Itthon hasonló miatt Rogán Antalnak egyáltalán nem kellett semmivel elszámolnia”!
Nos nekem erről egy régi vicc ugrott be:
Mikor a párttaggyűlésen beszámoltak Sztálin elvtárs temetéséről Iván Ivanovics megjegyezte: ebből az egész KB-t eltemethettétek volna! =))

Igen ezzel az indokkal egész politikai életet meneszthetnénk!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.