A 20 éves tunéziai migráns Olaszországban, Franciaországban és Németországban is bűnözött.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Migráns ördögökkel sakkban tartott szegények. kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/05/v%C3%A1laszt%C3%A1sj%C3%B3%C3%BAj.jpg
Nem tudom, megérjük-e, hogy ez a kormány a magyar emberek érdekében dolgozzon. És még értetlenkednek is ott a Fidesz fészekben, ahonnan évekig nem látszik az ország egészének sorsa. A várból, a luxus palotákból kiabálnak az urak: hülyének néznek, lenéznek, becsapnak mindenkit. Azokat is, akik elmenekülnek másik országba Orbán elől. Ám a szegényeknek nincs menekvés. “Európát államok, és nem nemzetállamok építik, mert az utóbbiak csak a könnyzacskókra hatnak”. (Charles de Gaulle).
solidedge
Nekünk nem kell migráns, a bűnözést megoldjuk magunk. Évi közel 200 gyilkosság nem semmi, Európában az élmezőnyben vagyunk. A migráns ide jöhet tanulmányútra, hogyan kell igazából bűnözni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.