Tünetmentesek azok a magyarok, akik elhagyták Vuhan várost – nyilatkozta Menczer Tamás vasárnap délután telefonon az MTI-nek.

Már Franciaországban várják, hogy hazatérhessenek a Vuhanból elhozott magyarok

Fotó: Illyés Tibor / MTI

A Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára elmondta: nem sokkal fél 3 után megérkezett Franciaországba az a repülő, amely mások mellett azt a hét magyar állampolgárt is hozta, akik úgy döntöttek, hogy szeretnének hazatérni a lezárt kínai tartományból.

Még indulás előtt két orvosi vizsgálaton is átestek. Mindegyik magyar jól van.

A magyarokat a Magyar Honvédség repülője hozza Budapestre még vasárnap – közölte.

MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A MAGYAR Honvédség repülői (több is lett közpénzből vásárolva) éppen melyik város focipályái felett köröztek, hogy nem volt módjuk hazahozni a MAGYAR állam polgárait? Nem az ilyen célokra IS vett a magyar állam gépeket? Persze, a meccslátogatás is fontos, de most azért ez talán fontosabb lett volna. Még szerencse, hogy a francia górénak fontosabbak a francia emberek, mint a focimeccs. Különben nem akadna gép, ami kihozza az embereket onnan.
csipetke
@namihami: 17:33 Nekem az jutott eszembe,hogy minek kellett a francia segítség.Mikor Dubajba,Las Vegasba,a Kanári szigetekre,Máltára,Panamába vitte a honvédségi gép a fideszes nagyfejűeket,nem kértek segítséget.És most?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.