Oroszországban történt az eset, amit az autó fedélzeti kamerája fel is vett. Métereket repült a babakocsi.

Sokkoló: a részeg sofőr fékezés nélkül ütötte el a babakocsit – videó

A balesetről egy másik autó fedélzeti kamerája készített felvételt, melyen látszik, hogy hiába engedték át a gyalogátkelőn a 34 éves Maria Hacsenkót, aki a 3 hónapos kisfiát tolta, a részeg sofőr fékezés nélkül telibe találta a babakocsit, amely az ütközés következtében kirepült az édesanya kezéből, majd méterekkel arrébb ért földet.

A gyermeket kórházba szállították, ahol kiderült, hogy nem sérült meg komolyabban, ugyanis a babakocsi kemény szerkezete, valamint a vastag és meleg ruhák tompították a becsapódást. Sem külső sérülést, sem csonttörést nem állapítottak meg nála, de pár napig még megfigyelést alatt a kórházban tartják.

A 39 éves, ittasan vezető férfit a hatóságok azóta letartóztatták, vérében pedig az engedélyezett alkoholmennyiség majdnem tíz százalékát találták. Az ukrán sajtóban elhangzott hírek alapján a sofőrt akár 3-tól 8 évig terjedő szabadságvesztésre is ítélheti a bíróság.

Itt a sokkoló videó:

Forrás: Blikk

Illusztráció: Pixabay

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
"vérében pedig az engedélyezett alkoholmennyiség majdnem tíz százalékát találták."

Mennyi az engedélyezett, ha annak csak a 10 %-át találták, akkor nem is volt részeg?
Yoda69
@CsipkeRózsa: Jogos eszrevetel. Ha az engedelyezett mennyiseg 10%-a van a verben, akkor az nem minosul ittas vezetesnek, ergo reszeg sem lehetett a sofor, igy nem lehet sulyosbito korulmeny sem. Mondjuk Blikk hir, igy vagy kamu, vagy csak zavaros.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.