... "A 444 vasárnap viszont már azt írta, a péküzem hiába ajánlotta fel a szombati falugyűlésen, hogy a két péket áthelyezik egy másik részlegre, a helyiek ezt visszautasították. Ezért a cég közleményben tudatta, hogy a Srí Lankaiak továbbra is náluk fognak dolgozni, és nem hajlandóak semmilyen körülmények között elbocsátani őket. „Nem engedünk a gyűlöletnek ” – szögezték le. Mint a Maszol múlt heti riportjából kiderült, a helybelieket egy katolikus segédlelkész heccelte fel az előző vasárnapi szentmisén. "

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Nagyon helyes! Végre valahol jól pofán vágják a gyűlölködő, másokkal együtt élni képtelen magyarokat! :-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
Nagyon helyes! Végre valahol jól pofán vágják a gyűlölködő, másokkal együtt élni képtelen magyarokat! :-)))
grincss
@F_Viktor: És mindezt a segédlelkész, a keresztényi felebarát szellemében!
csak úgy....
@grincss: csak (pénzért) segéd lelkes lehetett , nem lelkész! - az úristenre lennék kíváncsi az ábrázatára,mikor egy ilyent ...a teremtményeit gyülölö szarházit lát a színe elött,aki papnak-embernek álcázta magát a földön...
Nessy
@csak úgy...: Ez a jótét lélek, már régen nem Isten, hanem Orbán és politikájának a szolgája, némi baksisért! A hívek sem különbek!
Nessy
@csak úgy...: lehet, ha az egy, két idiótát megnyugtatják, és nem szédítik meg a települést,a segéd lelkész segítségével. nem lett volna semmi probléma!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.