Felháborodott, hogy sokat kell várnia a nem EU-s országból érkező utasoknak fenntartott sorban, azt tvittelte: "ez nem az a Brexit, amire szavaztam". De nemcsak ezt nézte be. Twitteren mérgelődött a brit Colin Browning azon, hogy közel egy órán át kellett várakoznia az amszterdami Schiphol repülőtéren, mielőtt az országba léphetett volna. Felháborodása tárgya az volt, hogy 55 percet kellett várakoznia a nem EU-s országból érkező utasoknak fenntartott sorban. "Ez nem az a Brexit, amire szavaztam" - írta, ami vicces, hiszen pontosan az, csak úgy látszik, a kilépést szorgalmazó politikusok mégsem kommunikálták túl hatékonyan, hogy ez mivel jár majd valamennyi brit állampolgár számára.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy büszke angol Amszterdamban

Azt hiszem, hogy ezt nem, vagy nem csak a pasas nézte be

Azt írja az újság, hogy „Twitteren mérgelődött a brit Colin Browning azon, hogy közel egy órán át kellett várakoznia az amszterdami Schiphol repülőtéren, mielőtt az országba léphetett volna.”.
A dolog kulcs mondta: „This isn’t the Brexit I voted for”!
Nos az történt, hogy a derék angol beállt abba sorba „ nem EU-s országból érkező utasoknak” szolgál. Ahogy azt többen megjegyezték egyelőre még nem kellett volna, hisz erre csak egy év múlva kerül sor.
Eddig a történet, azonban tartok tőle, hogy nem csak a pasas volt tévedésben – nem zárhatom ki, hogy nem is gondolkodott ezen -, hanem az őt körberöhögők is. Ösmervén a brexit körüli katyvaszt, ez a saját vallomása szerint igen-el szavazó büszkén ment az EU-n kívüliek sorába! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.