Idlíb lángokban, Törökország nyíltan hadba lépett Szíria ellen, 50 kormánykatonát bombázott le.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Aki nem élt át hasonlót nem tudja hol van az Úristen,lemigráncsozzák azokat, akiknek még sikerül elmenekülni, vagy túlélni!
.
Cudar világ!
Nessy
@tudode: Az elmúlt évtizedek haditechnikai fejlődését olvasva, azt hiszem, hogy anno Budapest ostroma ehhez képest babazsúr volt.
Tényleg, aki nem menekült a bombák elől, nem égett felette a ház, azok ezt úgy sem értik!
tudode
@Nessy: .
Én átéltem Budapest ostromát is, az első légitámadástól kezdve, menekülve a bombázások elől, de mindig utolért bennünket a front. Biztosan azért érzek együtt azokkal is, akik feje felett a nagyhatalmak a raktáron lévő elavult cuccokat szórják, társulva a világ csendőre, aki már csillagháborúra készül!
.
Késő van már az emlékezéshez, mert felzaklat!
Nessy
@tudode: Én is "élveztem. Édesanyámat nem is láttuk, a nagyival voltunk ketten. Anyu a Jánosban, később a Sziklakórházban volt. Az egyik házunk leégett, a másikat a Csillaghegyi árviz döntötte romba. Maradt a puszta életünk! Ezért nem tudok kellően gyűlölködni!
Nessy
@tudode: Igazad van! Inkább várjuk a jövő heti elő tavaszt! :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.