Elég csúnyán elbánt az új-zélandi férfi a cápával.

"Tűnj a p*csába!" – kiáltotta a 60 éves szörfös a rá támadó cápának, aztán behúzott neki egyet

A deszkáján hasalva evezett a vízben a 60 éves szörfös, amikor az egyik könyökén és alkarján éles fájdalmat érzett. Azonnal tudta, mi történt, és egy másodperccel később meg is látta egy hatalmas cápa fejét.

A lélekjelenlétének köszönheti az életét Nick Minogue, új-zélandi szörfös. A 60 éves férfi egyedül volt, amikor Pauanui Beach közelében rátámadt egy nagy fehér cápa – írja a Sky News.

A ragadozó a férfi alkarjába kapott bele, és egy darabot a deszkájából is kiharapott. Minogue azt üvöltötte, „fuck off”, majd ököllel megpróbált az állat szemébe vágni, de elhibázta. Ekkor újra kiabált és újra ütött. Másodszor sikerült eltalálnia a cápa szemét, aztán összegörnyedve kiszabadította a karját az állat fogai közül.

Az ütéstől megijedt cápa a mélybe merült, Minogue pedig elkezdett kifelé evezni a partra. A kiabálására felfigyelt egy német szörfös, aki a part közelében volt, ő is azonnal menekülőre fogta. A cápának két foga sebezte meg Minogue karját, de mivel a férfi vastag szörfös ruhát viselt, a sebei nem voltak túl mélyek.

A deszkán hagyott harapásnyom, és Minogue leírása alapján a szakértők úgy gondolják, hogy a férfit egy nagy fehér cápa támadta meg.

Forrás: 24.hu

Kép: Pixabay

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

terlasz
Kamunak tűnik a sztori, hacsak nem a csodák kategóriájába tartozó esetről van szó.
kissé felnőttem
na de akkor ki ért haza? a cápa vagy a magyar? amúgy lájtos kárunkodásából gondolom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.