Mr Missh Erdélyben koncertezett, komoly verekedés lett a vége.

"A kib*szott erdélyiek nem tudják, hogy hol a helyük" – mondta a Székelyföldön megvert magyarországi rapper

"Megb*sznak, érted? Megb*sznak a k*rva erdélyiek azért, mert eljövök ide bulizni, érted, közéjük”

- magyarázta egy videón Mr. Missh (Demeter Mihály), miközben egy guriga vécépapírral törölgette le a szájáról vért. Majd egy rendőrautóra mutogatva azt magyarázza, hogy „lószart se tudnak csinálni”. Az Uh.ro beszámolója szerint a felvétel ezután készülhetett, hogy a rappert a péntek este megverték a székelyudvarhelyi Mokka Kávéháznál.

Bár több videó is megjelent arról, hogyan töltötte az estét Mr. Missh Székelyudvarhelyen, így sem egyértelmű, pontosan, mi történt. Azokon a videókon, amiket az este elején posztolt a helyszínről, még azt látszik, ahogy pezsgőt lóbálva ünnepel egy társasággal. Majd a következő felvételen az asztalon támaszkodó rapper földhöz vág egy poharat, szélesen gesztikulálva mutogat valakinek, majd két férfi kivezeti a kamera látóteréből. Egy utcai felvételen, pedig már azt látni, ahogy Mr. Missh lebuzizott egy pár fős társaságot, akik láthatóan nem voltak ettől elragadtatva.

Bár az incidens után a videóján arról beszélt, hogy azért álltak belé és vágták fejbe, mert magyar, a Mokka egyik munkatársa a székelyudvarhelyi lapnak tagadta, hogy ez történt volna. A rendőrség az Uh.ro-nak megerősítette, hogy nyomoznak az ügyben „egy kliens ellen irányuló ütlegelés gyanújával”. A lap a rappert is megkérdezte a történtekről, de nem válaszolt a kérdéseikre. Mr. Missh hétfőn az Instagram-oldalán igyekezett bocsánatot kérni a videó miatt az erdélyiektől, azt írta, jó szívvel jött.

Demeter Mihály ellen tavaly nyáron emelt vádat az ügyészség, miután előkerült egy videó arról, ahogy az egyik koncertje után megvert egy nőt. A rapper akkor leginkább a médiát hibáztatja, amiért ügyet csinált az esetből, az Instagramon a történteket azzal magyarázta, hogy a lány

„tiszteletlen volt, megfogta a pohár piát, és a fejem tetejére öntötte az egészet. Innentől kezdve hát én is férfi vagyok, úgyhogy van némi büszkeségem, ezt nem tudtam hagyni ”.

Forrás: 444

Kép: Mr MISSH/Instagram

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
Az a baj,hogy ilyen egy-bites senkiről olvasnak a sajtóban az országhatáron túl is,és ez marad
meg leginkább az emlékezetekben! (:-()
ómió
A székely ilyen nehezen tűri a "haladást"?
Mobil123
Viselkedni kellett volna és akkor nem b@sznak pofán.
fahrenheit451
Lehet, hogy ez egy geci. Még soha nem hallottam róla. De pont ma olvastam, hogy a geci székelyek 92%-a rajongva szereti Orbánt.
Na most, emiatt beindultak bennem a kiválasztási folyamatok.
Fokozatosan utáltam meg ezeket a román geciket, akik tök jól érzik magukat Romániában, és leszarják a magyarországi magyarok sorsát
Aztán amikor személyesen megtapasztaltam, hogy a törökök a magyarok előtt magyarul beszélnek a személyes dolgaikról, míg a székely gecik meg románul, azonnal és örökre kiestek a kosáról.

Hogy mondta ez a kis köcsög?
"A kib*szott erdélyiek nem tudják, hogy hol a helyük"
Teljesen rendben van ez a kifakadás.
Már eszembe jutott párszor, hogy ha piros lámpánál kiszúrok egy román rendszámút, kiszállok, odamegyek és az üvegen át pofánbaszom, aztán a szart is kiverem belőle.
Valójában undorodom tőlük, mert 100 év után már csak egy román geci mindegyik, akik kicsit beszél magyar.
fahrenheit451
Most kiestem a kosárból?
Szerinted mennyire érdekel ez engem?

Én tudom, hogy mikor vagyok hülye, de te nem tudod !!!
namihami
Pusztán a megfogalmazásba lehetne belekötni. A kinti potyalesőkkel kapcsolatos megfogalmazás teljes mértékben ül. Totálisan fedi a kinti ""igazmagyarok"" honiaktól kizárólag csak a pénzszerzési elvárását. Addig lesznek magyarok, amíg a Viktoruk fizeti őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.