A volt igazságügyi miniszter úgy látja, a magyar kormány szeretné lezárni az ügyet, de válaszra se méltatják. Trócsányi László megítélése szerint kifulladóban van EU-ban a 7-es cikk szerinti jogállami eljárás Magyarország ellen. A Fidesz európai parlamenti (EP) képviselője a Hír TV műsorában kedd este azt mondta, a magyar kormány már szeretne pontot tenni az ügy …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mondta ezt az a Trócsányi, akit éppen a kinti ""vergődők"" zavartak a halál f@szára.
Miért van bennem némi kétely a nyilatkozat elfogulatlansága és hitelessége okán?
Sámannus
Mi van macisajt? Egyszer megbuktál és ott osztanád az észt? Kicsit el vagy tévedve.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Na kérem ez az egyik legnagyobb gond, s komolyan gondolják

Egy igaszán elgondolkodtató gondolat a Helsinki Figyelő gondozásában

Egy érdekes cikk jelent meg a portálon „Február 25.: Kovács Béla elrablása (1947) és a kommunizmus áldozatainak emléknapja -
presshelsinki” címmel. A cikk maga jó és tanulságos, azonban van benne egy gondolat, ami igencsak elgondolkodtató és nagyon hajaz arra az alapvető hazugságra, ami a valós rendszerváltás elmaradásának egyik meghatározó momentuma.
„Mintegy 100 millióra szokás ma becsülni a kommunizmus összes halálos áldozatának számát. Ebből a szovjet területet nem számítva, mintegy 1 millióan halhattak meg Kelet-Európában. De vajon nálunk mennyien? És mennyi ember életébe avatkozott bele közvetlenül a terrorgépezet? ” – teszi fel a kérdést az szerző. Majd jön az igencsak elgondolkodtató válasz: „Romsics Ignác történész szerint például nincs olyan magyar család, amelyet így vagy úgy ne sújtott volna a kommunista represszió.”!!! =))
Mi van? Hogy van??? Honnan veszik ezt??? Ja, hogy: „A történész szakma többnyire a rendszerváltás idején felállított történész–jogász tényfeltáró bizottság adataira támaszkodik. ”.
Mondjuk nyugodtan – bár nem tudok róla, hogy köze lett volna hozzájuk, de - a Kancsi-mancsi kutatási módszerei mentén („mesélje maga is” és a „minden olyan infó, ami nem kvadrál az enyémmel részletkérdés”!
Igen ebben valóban lehet igazság, hogy kicsiny hazánkban – tisztelet az elenyésző kivételtől – mindenki áldozat volt. Legalább is úgy emlékeznek! Mert engedjük neki, mert nem vágja senki pofán pl. Orbánt, vagy a Kövért mikor rohadtkomcsizik!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.