92 százalékosnak mérte a bizalmi indexét az RMDSZ által készíttetett felmérés.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ők csak a potya milliárdokat élvezik! Vigyék az egész kormányt is grátisz, és ismerjék meg a valóságot! Megérdemelné a sok pénzért szavazó!
Clavigo
Sok szarházi bérszavazó...Vigyétek a picsába,,Édesviktort.,,oszt jó napot.
Aki Én
Innen engem sem zavar mondjuk Erdogan. Különösen, ha még néha csomagot is küldene.
kereső
"Azt azonban tényleg nem értem, hogy itt és most
azok az emberek akarják eldönteni, hogy ki a jó magyar, jó hazafi, akik saját, sokkal nehezebb helyzetben lévő magyar közösségeiket cserben hagyták, pedig ott sokkal nagyobb szükség lett volna az ő “termékeny” hazafiságukra. Engem tényleg ne oktasson ki hazafiságból az, aki a nagyobb hatalom és a jobb megélhetés reményében magára hagyta azt a közösséget, amelyben felnőtt, és amely állítólag a legfontosabb számára. És amelynek igazán nagy szüksége lenne minden kiművelt emberfőre. A nemzethez tartozás nem melldöngetésben, szlogenekben, ripacskodásban nyilvánul meg, hanem elsősorban a közösségért érzett felelősségben és áldozatkészségben."Vásárhelyi Mária ( Demeter Szilárd ,mint kultúrkommiszár)
Clavigo
@Aki Én: Kézpénzt ,lakhatási támogatást,,egyéb vissza nem téritendő kölcsönt..:):) Amig bírják az ottani adófizetők...
Clavigo
Asszem néznének,, mint a pisáló disznó,,,ha egyszer az adójukból tankolná fel Édesviktorunk,,a nem kormánygépet.,,egy laza focimecsre készülődvén...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.