Az idei meghívottak között az európai kontinensről egyedüli előadóként Szánthó Miklós két alkalommal is felszólal.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a hét végén újra lecsapott:

Az egy dolog, hogy „mályen-Szánthó” kívülálló,

de ettől még akár tudhatná is, hogy miről zagyvál

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója a Kossuth Rádió Világ című műsorában a konzervativizmusról értekezett. Kijelentette, hogy „Jelentős különbségek vannak az európai és amerikai konzervativizmus között”, amiben tényleg van valami, de a lényeg, hogy a hazai konzervativizmus - pontosabban az, amivel ezen a címen szélhámoskodik ártunk és qurmányunk, meg az ócska pribékjeik – nagyon más, annyira más, hogy már semmi köze hozzá.
A zagyválása egyik csúcsa az, mikor – nomen est omen – a Brüsszel elleni szabadságharc éltetése után lecsapott és kifejtette: „Az állami beavatkozás, ha van egy jó cél, akkor ez megengedhető dolog, akkor is, ha ezt az állam csinálja”!!!
Ami már magában is pikáns lévén, ártunk és qurmányunk egyre durvábban avatkozik bele az állampolgárok – sőt erőteljes vérfrissítésben vannak =)) – magánügyeibe.
Ami pedig az ideológiát illeti: „Beszélhetünk demokráciáról, igazságosságról, egyenlőségről, mint amik például megjelennek az uniós szerződés második cikkében, és amiket rendszeresen számon kérnek például Magyarországon, de valójában ezek pont azért tartalom nélküliek, mert az európai elit távol tartja magát a saját múltjától, saját identitásától, saját kultúrájától”!
Ami persze marhaság, s a tudatlanságuk mellett a gátlástalanságukra jellemző. De külön érdelesség az a vád, hogy az európai elit „távol tartja magát a saját múltjától, saját identitásától”! Nézz már körül, a mai magyar elitben? Mondj egyetlen egyet, aki nem tagadja ,meg a múltját és identitását, kultúrája pedig praktice nincs, pontosabban az van helyette, ami látszik! =))
RonaGyuri
és újabb:

Nagyon mélyen Szánthó gondolatok

A talányos nevű AK emblematikus vezére sorozatban ontja magából a baromságait

Nem eddig sem volt mentes a valóságtól és a tényektől való teljes elvonatkozástól, de most új erőre kapott. A minap kiküldetett ámerikába, s azóta ámerikából gyüttemet játszik, ami az ismert káték unortodox változata. „Szánthó Miklós képviselte Magyarországot az Egyesült Államokban a Conservative Political Action Conference-en (CPAC)”. Már onnan üzengetett, de a hazatérés óta megállás nélkül önti magából a … szóval azt, amire neki fussa!!! =))
A párt központi napilapja számol be róla, hogy a 888.hu-nak öntötte ki a szívét.
Ilyeneket mondott:
„Európai CPAC mostanáig nem volt, de egy hete szombaton a rendezvény főszínpadán jelentettük be a szervezőkkel, hogy idén májusban az Alapjogokért Központ – a Mathias Corvinus Collegium közreműködésével – Magyarországra hozza a rendezvényt.”,
majd hozzáfűzte:
„A célunk az, hogy a fizikai valóságban is összekapcsoljuk azt a szellemi vonalat, ami rokon a napjainkban tapasztalható amerikai jobboldali reneszánszban és a szemünk előtt játszódó európai nemzeti-konzervatív ébredésben. Európában, azon belül is magyarországi „epicentrummal” elindult egy intellektuális pezsgés”! =))
Mindez azonban csak a bugyuta idétlenkedés szintje azon kijelentése mellett, hogy „az igazi forradalmár ma az, aki konzervatív”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.