Törökország már nincs abban a helyzetben, hogy fel tudja tartóztatni a menekülőket – jelentette ki Ömer Celik, a kormányzó török Igazság és Fejlődés Pártjának (AKP) szóvivője pénteken a CNN Türk hírtelevízió élő adásában arra a korábbi értesülésre reagálva, hogy az ország megnyitotta határait az Európába vágyó menekültek előtt. Kifejtette: a...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: Shikari
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Shikari: Jól mondod, ezt csinálja most erdogan- putyin és orbán hathatós támogatásával. Csak az a qrva ménes ne lógna ki!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
"A magyar nemzeti érdek az, hogy a törökök Szíria irányába oldják meg a bevándorlási kérdést, és ne Európa irányába" - jelentette ki kedden Szijjártó Péter külügyminiszter. Vagyis a kormány, bár a múlt héten végül beadta a derekát, és nem blokkolta az EU Törökország szíriai invázióját elítélő határozatát, egyedüli EU-tagállamként továbbra is Recep Tayyip Erdogan mellett áll a konfliktusban. Szijjártó hivatkozott még Erdogan fenyegetésére, hogy ha az EU elítéli az inváziót, akkor megnyitja Európa felé a török határt, hogy az országban élő szíriai menekültek szabadon távozhassanak az EU irányába."

Szóval erdogan zsebre tett néhány ezer milliárdot, bevonult sziriába népirtást rendezett, majd az orosz rakéta támadás ürügyén megnyitja a határait európa felé, miután a sziriában kirobbantott újbóli harcok újabb 800 ezer embert tettek földönfutóvá. Na ilyen orbán is, mint a barátja erdogan. Ne legyenek kétségeink- ezek egy követ fújnak .
Nessy
@Shikari: Így is lehet nevezni egy tömeggyilkost! Putyinnal egyetemben.
Nessy
@kereső: Szijjártó értette is amit mondott? Sziríában földig bombáztak/bombáznak mindent, oda menjen vissza, ahonnan az életéért menekült.
A partra úszó hajótöröttet visszaküldik a tengerbe, menjen vissza, ahonnan jött! Minő mély keresztényi lélek!!!
Rockxy
@Shikari: jájhátijet nemlehet csinálnyi, mer mink eleve fasisztának születtünk ésakkor mitszólna a kifejlett, parazita, civilizációs, szocialistás, szólásszabadságos, gendersemleges, szivárványszínű, multikuktúrális, pacifista, antifa, szilvafa, ákácfa, humánerőforráselszívó, gazdag, szabad nyugat?

ésakkormég tela-val is vívhatnánk, ha a jahú megorrolna ránk, bár néki eléggé kicsi.
.
Csizmás Kond
@Shikari: Az egész pénzelési ügy nem azt a célt szolgálta, hogy ott tartsák a menekülteke, hanem azt hogy onnan adagolják bizonyos kvóta szerint...most meg épp kapóra jött a vírus és így egyszerre özönlik a vírus és a migráncs ami a zunió végét is jelentheti.
verőce21
Sebaj, a görög miniszterelnök felszólította a betolakodókat, hogy "Ne jöjjetek migránsok!" - mindenki megláthatja, hogy nem fognak jönni! :)

Mert ezek a sivatagi cigányok mind magasan képzett lelkek, akik szóból is értenek.
kereső
@Shikari: Én mondjuk nem reálpolitikusnak mondom. Egy igazi szarházi, tömeggyilkos, diktátor, aki miután ellopta az Eu pénzét ( ENSZ menekültügyi Főbiztosság megállapitása), most elérkezettnek látta az időt orbánnal, putyinnal karöltve, hogy ki kell csinálnoi az úniót- és az iszlámot kell (türk!!!) kell Európába szétteriteni. . A "madarat tolláról, embert barátjáról"- itt is igaz. Hazug gazemberek mindhárman. Azt se szabad nekik elhinni, amit kérdeznek- miről ismerszik a hazug ember? - mozog a szája.
tudode
Elvonatkoztatva azoktól az országoktól, akik visszatartják a migráncsokat, nehogy má a pannon pumácsKÁNAK kelljen vacakolnia a menekültekkel!
.
Az is barbatrükk, hogy az ország 22%-ával képeSS őfélesége az undorítú békákat lenyeletni, de az, hogy LÁTSZÓLAG nem vesz részt a menekültkezelésben közjogilag érvénytelen félcédulával, az már delejes egyéniségének köszönhető!
.
Miért is? Amiatt, mert a pirézeken (mert ilyen náció nincs) mindenkit befogadtak LETELEPEDÉSI KÖTVÉNNYEL:
.
24.hu/belfold/2017/01/04/pinter-sandor-elarulta-hanyan-telepedtek-le-penzert/
.
Ezen kívül az EMIGRÁLTAK helyét VENDÉGMUNKÁSOKKAL pótolják, mert különben megáll a bazár:
.
www.google.com/search?q=vend%C3%A9gmunk%C3%A1sok+magyarorsz%C3%A1gon&oq=Vend%C3%A9g&aqs=chrome.1.69i57j35i39j0l6.4163j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
------------------------------
.
És az ikerteSÓK beveszik ennek a politikai szélhámosnak a dumáját! EGYETCSE, oszt garmadával!!!
kereső
@Shikari: Jól mondod, ezt csinálja most erdogan- putyin és orbán hathatós támogatásával. Csak az a qrva ménes ne lógna ki!
kereső
@Shikari: Hülyék vagytok Ti, B+. Amikor már semmi érvetek a gazemberség miatt , jöttök ezzel a hülyeséggel, ami már a múlt század ötvenes éveiben is divatban volt a gazemberség, a haugság elfedésére.
Nessy
@Shikari: Talán, ha értenéd amit írtam! Nem én kezdtem népírtásba, nem én bombáztam le milliók életét hatalmi és gazdasági érdekekért! És most, amikor már gond van, akkor oldja meg Európa, holott nem ő a tettes. Lehet, hogy Erdogan, aki nem kissé részese az egész kialakulásának, aki szerinted remek államférfi, most mossa kezeit! És O.V. teljes mellszéllességgel támogatja!
Nessy
@Shikari: És ezt úgy akadályozzák meg, hogy a háborújukkal elinditották a menekült hullámot? Érdekes magyarázat!
csak úgy....
@Shikari: @verőce21: @Csizmás Kond: a három gondolkodásra képtelen, könnyen kezelhetö idült fideszes...
kereső
@Shikari: Te nem vagy magyar- mert nem érted a nyelvet, hiába beszéled. Akit kibombáznak, akire lőnek, akinek az életén kivül semmilye sem maradt, és aki az életéért fut az NEM! migráncs, az menekült. Ha keresztény, ha nem. De , azokat akiket a hibbant erdogán és putyin most elúzött az otthonukból, azok keresztény kurodk, akik eddig harciltak az iszlám állam ellen, a terroristák ellen. És akkor most a két terrorista nagyvezér üzi el őket, és ezt támogatja a harmadik hibbant, a nagy keresztényvédő orbán. Tudod, köpök rátok- orbánostul, erdogánostul, putyinostul. Nem érdemeltek más jó erkölcsi érzékkel biró emberektől- csak szembeköpést.
csak úgy....
orbán-recepnél, receptre lerendelte a migráncs utánpótlást a hatalma érdekében!
csak úgy....
@kereső: kár a gözért, @Shikari: egy kretén..
kereső
@csak úgy...: Nem, @Shikari nem kretén, hanem egy ugyanolyan aljas, hazug fidesses, mint orbán,habony,rogán...etc.
csak úgy....
@Shikari: csak azt a "munkát kerülni" ,azt ne írtad vóna te munkakerülök gyöngye ! :)
te nem csak buta vagy tibim ,be köll látnod,hogy hazudós is mint a tutajos haverod..
sokanvagyunk
Ha az orosz bántja a törököt - na mit csinál a török? - hát üt néhányat a szövetségesén.
verőce21
@csak húgy...: Felkeltél, te idült, agyalágyult Kretén?
kokopelli
@Nessy: Aki már beszélgetett 50+ korú törökökkel,az kb. megtudhatta,hogy milyen a török álláspont az összes
gyaurról,ill. a keresztényekről! A fiatalokat sajnos nagyon köti az idősekkel szembeni kötelező udvariasság!
Az Erdogán nem vallhatja be,hogy leß@rja a "dzsaurokat" függetlenül attól,hogy konzervatívok,vagy liberálisok!
Csak az ozmán érdekeltség fontos,és semmi más !
Nessy
@kokopelli: Ezt meg is mondta! Nagy oszmán birodalmat akar, melynek ő lesz a vezetője! Eme törekvésében lelkesen támogatja pártunk és kormányunk, miközben itthon másról mesél! Nem ítéli el a török és orosz beavatkozást, és háborút Szíriában, de itthon a bombázások elől elmenekült a szírek a "legnagyobb veszély"! Most akkor melyik a valós véleménye???
verőce21
@kokopelli: "Csak az ozmán érdekeltség fontos,és semmi más !" - de ha ezt olyan primitíven egyszerű és Félnótás is ismeri/tudja mint te, akkor Mutti miért adott nekik pénzt a nyilvánvalóan hazug egyezségért?
verőce21
@Nessy: "...Eme törekvésében lelkesen támogatja pártunk és kormányunk..." - honnan veszed ezt az égbekiáltó marhaságot?
Nessy
@verőce21: mert egyedül Magyarország szavazott a törökök szíriai inváziójának elítélése ellen az ENSZ-ben. Azaz nem ítélte el, tehát elfogadhatónak tartja a maga részéről.
csak úgy....
@verőce21: akkor kelek mikor akarok,engen nem a koronás vírus dönt le,mint a szeretett viktorodat! adod te még lejjeb is ,hazudós, talpnyaló,proli buta tutajos...
verőce21
@csak úgy...: Ja, kelsz-fekszel itt is mindig, mint a Keljfeljancsi! @csak húgy...:
verőce21
@Nessy: (14:43) Ez nem egyenes következmény amit említesz!
Buta mellébeszélés.
Nessy
@verőce21: Legyen néked a te hited szerint!
verőce21
@Nessy: A törökökkel óvatosan kell bánni! - erről van szó.
Mert egész Európa földgázfüggő! Ebben van a magyarázat. Majd egyszer leírom részletesen...:)
kokopelli
@kereső: Már megérthetik az északi áramlatot építő országokat azok a nem érintett országok, amelyek lépten nyomon
meg akarták győzni őket a kétes biztonságról! Nekik volt igazuk,és most röhöghetnek!! Nem mindegy,hogy ki a szállító! (;-))
kokopelli
@Nessy: Nem érdemes velük vitatkozni,mert nem ismerik a történetet! Pl.: a Mutti nem ad pénzt,hanem a szövetsége-
sekkel kordináltat! Kordináltat,mert vannak kormánytagok akik azt intézik! (még török származásúak is) Ott nincs egy
obántipusú beképzelt polihisztor! (magyar gyerek is volt már ott külügyminiszter teljes joggal,és nem csak bábuként! (;-))
Jozefina
Putyin, Erdogán, Orbán már régen lezsírizhatták ezt a lépést!? Putyin bombáz, üldözi az embereket Törökotszágba, Erdogán zsebre tett egy csomó pénzt az EU-tól, hogy ellátja a menekülteket, most ráengedi az EU-ra valamennyit!!?? Orbán meg szíttya a tüzet az EU ellen teljes gőzzel!!!??
fahrenheit451
A törökök a kurdok miatt benyomulta egy idegen országba agresszorként, és még nekik áll feljebb - gyerekeket gyilkolva.
Kizárni a geciket a NATO-ból, megerősíteni fegyveresen a törökkel közös határokat, és ennyi.

Atomot Törökországra - MOST !!!
Egész Törökországot belelőni a föld magjába.
fahrenheit451
Leszarom a törököket - sokan vannak a buta gecik, de ettől még nem muszáj élniük.
pusztuljon az osszes4
Gyrost sem eszem tobbet, met bojkotálok.
még majd molotov koktl dobok rájuk, a törökökre.
mert ez keresztény háború a szent földért, mint 11. század.
Lázad a 11. század után szabadon a 21. század
Anyád!
fahrenheit451
Süllyedjünk vissza a kórokba...
Képzeld, az emberek mindenre képesek, még tanult emberként a kőkorba is vissza tudnak süllyedni.
Okos lakás, buta lakos.

Süllyedjünk vissza a kőkorba - mert megérdemeljük!!!
Pálinkás Pál
@kereső: Ugye te is tudod hogy hülyeséget beszélsz??? 5 %-uk menekült valójában háborús zónából...a többi büdös parazita...igen érdekes hogy a nőket,gyerekeket hátrahagyják...és jóformán csak a sivatagi kancigányok a menekültek???
mellesleg,menj fel akármelyik videómegosztóra...vagy akár a guglira.és írd be"greece turkish border..." és ott majd személyesen meggyőződhetsz a dolgokról...vagy szerinted egy menedéket kérőnek köveket kell dobálni a határon arra a hatóságra ahová menni akar,??? Ez egy parazita népség ,mint itthon a cigányok...van belőlük elég,nem kell több!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.