Az egykori gyerekszínész komoly vádakat fogalmazott meg.

Megdöbbentő vád: 13 éves gyerek megerőszakolásával vádolják Charlie Sheent

Los Angelesben mutatták be Corey Feldman (48) dokumentumfilmjét, amelyben az egykori színész durva vádakkal illeti Charlie Sheent (54). „Az (én) igazságom: a két Corey megerőszakolása” című filmben Feldman arról beszél, hogy egykori barátja, Corey Haim elmondta neki, hogy a 1986-ban, a Lucas című film forgatásán Sheen megerőszakolta őt. Haim akkor 13, Sheen pedig 19 éves volt. Haim, aki 2010-ben hunyt el, a PageSix cikke szerint állítólag részletekbe menően beszámolt az őt ért traumáról.

Feldman emellett három embert is megnevezett, akik gyermekkorában őt is molesztálták. Az egykori gyerekszínész pár nappal a dokumentumfilm bemutatása előtt egy interjúban azt mondta, halálos fenyegetéseket kapott, miután kitudódott, hogy a nyilvánosság elé áll vádjaival.

Charlie Sheen közleményében beteges hazugságnak nevezte Feldman állításait, és felhívta a figyelmet arra, hogy Corey Haim édesanyja korábban légbőlkapottnak nevezte a vádakat, mondván, a fia soha nem beszélt neki Sheenről és az állítólagos erőszakról (Feldman 2017-ben már megvádolta Sheent). A dokumentumfilmben megnevezett másik három férfi is tagadja az erőszakot.

Corey Haim a nyolcvanas-kilencvenes években több filmben is főszerepet kapott, legnagyobb sikere Az elveszett fiúkban és a Dupla nullás kölyökben volt. Hosszabb kihagyás után, 2009-ben, egy évvel a halála előtt tért vissza a vászonra a Crank 2. egyik kisebb szerepében. Corey Feldmant Az elveszett fiúk forgatásán ismerte meg, és mindketten a tinifilmek sztárjaivá váltak. Feldman állítása szerint mindkettejük életét tönkretette a hollywoodi pedofília.

Forrás: Blikk

Kép: IMDB/Conan

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Charlie Sheen-nek voltak kabitoszeres es nougyei eleg rendesen. De azt nehezen kepzelnem el rola hogy pedofil legyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.