A másfélmilliós lakosságú olasz nagyváros és ipari központ a kép tanúsága szerint teljesen leállt a zárlat miatt.

Egy barátunk küldte a képet a milánói metróból ma reggel, vagyis csúcsidőben teremtett lélek nem utazik a milliós város forgalmas szakaszán, mintha be lenne zárva a metróállomás. Pedig Milánó nemcsak Olaszország, hanem egész Európa legfontosabb ipari központjainak egyike. 

Döbbenetes fotó a koronavírus miatt karantén alatt lévő Milánóból

Olaszországban a járvány gyors terjedése miatt 16 millió embert vontak karantén alá, köztük Milánót, Parmát vagy éppen Velencét. A kép alapján a gazdasági károk katasztrofálisak lehetnek Olaszországban, amelynek motorja éppen a zárlat alá vont észak-olaszországi terület.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Kina is tulelte a karantent, Olaszorszag is tul fogja.
simmering73
Két ismerősöm lánya is Olaszországban az északi részen élnek. Egyikük ápolónő,a másik egy gyárban dolgozik. Mindketten dolgoznak jelenleg is. Mint mondták, az olaszok nagyon fegyelmezettek. Betartanak minden előírt óvintézkedést és ha nehezebben is, de élik az életüket. Meg vannak a protokollok, eszerint járnak dolgozni, bevásárolni stb. Ez itthon ezzel a fegyelmezetlen néppel elképzelhetetlen. Ezért csak remélhetjük, hogy nem szabadul el még jobban a vírus.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.