A járvány súlyosbodik, aminek következtében több ezer járatot fognak törölni világszerte.

Horváth Éva Instasztoriban mesélte el követőinek, hogy párjával drasztikus lépésre szánták el magukat.

Mivel kétéves kisfiukat még mindig szoptatni kell, ezért úgy döntöttek, az egykori szépségkirálynő 5 nappal korábban repül haza Baliról, mint párja és kisfia, így a külön töltött időben Kristófka le tud szokni édesanyja melleiről.

Azt azonban nem gondolták, hogy a járvány súlyosbodik, aminek következtében több ezer járatot fognak törölni világszerte. Éva bejegyzésében mesélt a kialakult helyzetről.

Címlapkép: Instagram/evahorvathofficial

(life.hu)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Más anyáknak nem kell ahhoz Balira utazni és külön visszatérni, hogy az anyatejhez túlkoros gyereküket leszoktassák a szopásról. Igaz, azok az anyák nem celebek és nem járnak évente többszőr Balira nyaralni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
ez is egy fizetett öntömjénezés a storyban.
DR Eric CARTMEN
Jól értem..??? OTTHAGYTA az 5 éves gyerekét ??? GRATULÁLOK !!!
ágimami
@DR Eric CARTMEN: Nem jól érted!!

"A modell nemrégiben még szintén Balin pihent, együtt a családjával, viszont abban egyeztek meg, hogy ő hamarabb hazaérkezik Magyarországra, hogy a közel hároméves gyermekét végre le tudja szoktatni a szoptatásról. Mindazonáltal a koronavírus-járvány ez idő alatt csak még súlyosabbá vált, így a családja most Balin ragadt,"

Azért ez így is nagyon durva ebben az őrült helyzetben!!!
vacsi
Ez még anyának meri nevezni magát?!
colibri
Más anyáknak nem kell ahhoz Balira utazni és külön visszatérni, hogy az anyatejhez túlkoros gyereküket leszoktassák a szopásról. Igaz, azok az anyák nem celebek és nem járnak évente többszőr Balira nyaralni.
simmering73
Így Kristófka még akkor is cuclizni fogja anyja emlőit, mikor iskolába készül.
karma1
Aki veszhelyzetben kepes a (teljes figyelemre szorulo) gyermeket elhagyni, plane ekkora barom indokkal - az minden, csak nem edesanya... Es Balin a helyzet csak sokkal rosszabb lesz. Na, ilyen hulye picsak miatt kell a magyar kulugyminiszteri hivatalnak teljes gozzel dolgoznia. Agya mindenesetre nincs a nonek, az tuti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.