Az utóbbi huszonnégy órában az eddigi legmagasabb halálozási adatnak számító 475-tel 2978-ra emelkedett az új típusú koronavírus-fertőzés (Covid-19) áldozatainak száma Olaszországban a polgári védelmi hatóság szerda esti tájékoztatója szerint, eközben a diagnosztizált fertőzöttek száma több mint négyezerrel 35 713-ra nőtt.

Rémisztő rekord: 24 óra alatt csaknem 500 halott Olaszországban, 4 ezer új vírusfertőzött
Fotó: Youtube

A gyógyultak száma egy nap alatt több mint ezerrel 4025-re nőtt.

A fertőzöttek száma 2648-cal emelkedett, ez kevesebb a keddi több mint 2900-nál, de több a hétfőn mért adatnál.

A halottakat és gyógyultakat nem számítva, a jelenlegi 28710 betegből valamivel több mint 12 ezer tartózkodik házi karanténban, a többi kórházi kezelésre szorul, több mint kétezren intenzív osztályon.

A legtöbb beteget, több mint 17 ezret számláló Lombardiában az egészségügyi ellátórendszer megközelítette a húszezres felső határt. "A járvány elleni háborút a díványon maradva nyerjük meg!" – szólított fel otthon maradásra Giulio Gallera lombardiai jóléti tanácsos.

(MTI)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fahrenheit451
Tudod milyen lesz a feltámadás után az emberiségnek?
Majdnem azt írtam, "Ne tudd meg!", de ez hülyeség, azt akarom, hogy tudd meg!
fahrenheit451
Férfiak és asszonyok - nem magyarok, mert nem csak magyarok vannak a világon, te geci fehér hetero kicsit sem keresztény baromarcú buzigyerek!
A kurva anyád, aki a világra szart, te hülye fideszes suttyó!
fahrenheit451
Mindent tudok a halálról... Mindent tudok arról, amiről szinte senki nem tud semmit.
Ezért vagyok kemény, mint a kád széle.

Nem kell a renomémat újra újrázni.
/romantikus tömeggyilkos/
Sámannus
Ha létezik olyan hogy közvéleménykutatás, akkor léteik pontosan ilyen alapon végzett szűrő vizsgálat is. A kettő közötti különbség elhanyagolható lehet. A napi, vagy a heti adatok mutathatják az intézkedések eredményességét. Akormány hazugsága tehát ebben mutatható ki, mert a megfelelő információ a népességfüggvényében csakis így válik értelmezhetővé.
Ha a kormány nem megfelelően végzi a teszteket, az valóban semmire sem való. Ha úgy akarja irányítani a kommunikációt, hogy a vírus terjedését megállítsa, csak azt kell tennie, amit a kormány propagandára fordított kommunikációval tett, mert azok is hatalmon tartották, tehát a polgárait, ha tetszik a szavazóit mentheti meg ezzel.
Kivételt képez persze, ha a kormány, valamelyik őt zsaroló hatalom befolyása alatt áll, akkor az most nyíltan szembefordulhat a nemzeti érdekkel. A bizonyíték erre a fertőzési statisztika elhallgatása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.