A történész szerint most fizetjük meg annak az árát, hogy az elmúlt években a világ sok politikusa szándékosan a bizalmatlanságra késztette az embereket a tudományokkal és a médiával szemben. A nemzetközi együttműködés erősítését hangsúlyozta a koronavírus-járvány leküzdéséhez egy televíziós interjúban Juval Harari. A világhírű izraeli történész, akinek könyveit ötven nyelvre fordították le az elmúlt években, annak fényében nyilatkozott a helyi tizenkettes kereskedelmi csatorna Uvda (Tény) című műsorának, hogy a közel-keleti országban szerdára 40 százalékkal 427-re emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az unortodoxia nem is annyira diszkrét bája

pedig nem is ösmeri a magyar történéseket

Mottó:
„a szakmai hozzáértés egy ócska komcsi trükk”

Juval Harari, világhírű izraeli történész nyilatkozott a helyi tizenkettes kereskedelmi csatorna Uvda (Tény) című műsorának.
Azt kell mondjam sok mindent mondott, sok mindenben biztosan igaza is van, s számos dologban – kegyünk udvariasak – érdemes elgondolkodni.
Az előbbiek közé tartozik, sőt a mai matyar rögvalóságban egyenesen alap azon vélekedése, hogy:
„Most fizetjük meg annak az árát, hogy az elmúlt években a világ sok politikusa szándékosan és felelőtlenül bizalmatlanságra késztette az embereket a tudományban, a közintézményekben, és a médiában”
és
„olyan helyzet jött létre, amelyben mindenki tudta, hogy a politikus hazudik, és ez senkit sem érdekelt. Az ilyen politikus most nem jöhet elő, és nem mondhatja, hogy mostanáig így volt, de most komoly vagyok, és higgyetek nekem”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.