A német kormány igyekszik valamennyi gazdasági ágazatnak és minden társadalmi rétegnek segítséget nyújtani a koronavírus miatti válsághelyzetben. Németország hazai összterméke (GDP) 5 százalékkal csökkenhet az idén a szövetségi kormány formálódó pótköltségvetési javaslata szerint, amely a koronavírus-járvány miatt készül - idézi a Bild am Sonntag című vasárnapi német lapot az MTI.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Közép-Európa vs. állítólagos Közép-Európa

mint ismert ez a műveletlen sötét paraszt-suttyó átírta a földrajz-tudományt is

Nos mint tudjuk – ez történelmei és földrajz tudományi tény – Közép-Európa az Németország (illetve elődei) és + még néhány állam. Mostanság kicsiny hazánkban az lett a divat, hogy ezt a fogalmat a keleti végekre kizárólagizálják! =))
Nos a legfrissebb német hírek arra mutatnak, hogy a keleti végeken még az „IS” is erősen kétséges! =))
A német kancellár önkéntes karanténba vonul, a hazai meg diplomáciai kampányt folytat.
A német kormány igyekszik valamennyi gazdasági ágazatnak és minden társadalmi rétegnek segítséget nyújtani a koronavírus miatti válsághelyzetben. Ártunk és qurmányunk látszat intézkedésekkel többet árt mint használ, sőt még a haveroknak való osztogatásra rá is erősít,
Ja és bennük fel sem merült, hogy negligálják a Bundestag-ot és a Bundesrat-ot!!! =))
etc.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.