Évente közel 500 000 ember hal meg a szezonális influenzajárvány miatt. Van ellene hatékony védőoltás és ennek ellenére az emberek 10% sem oltatja be magát ellen. Ebből is világosan kiderül mennyi naiv, tudatlan ember van ma a világban köztük Magyarországon is. Azt hiszik, hogy ha otthon maradnak akkor azzal 100%-osan megvédik önmagukat és másokat is holott ezidáig csak azzal, hogy nem oltatta be magát influenza ellen eleve nem törődött se magával se másokkal. Most viszont döngeti a mellét, hogy ő mennyire odafigyel másokra holott ez színtiszta hazugság. Rengeteg álszent , képmutató ember van a világon. Amit most politikusok, buta celebek, félnótás színészek és sok hiszékeny, könnyen megvezethető emberek művelnek napi szinten az igenis egy rendkívül álszent és fsokkal inkább felelőtlen viselkedés, amivel sokkal nagyobb bajt okonak, amikor azt harsogják maradj otthon. Kérdem én kinek harsogjátok ezt eszetlenek? A gyári munkásoknak, a legszegényebb létminimum alatt élőknek vagy akár...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Évente közel 500 000 ember hal meg a szezonális influenzajárvány miatt. Van ellene hatékony védőoltás és ennek ellenére az emberek 10% sem oltatja be magát ellen. Ebből is világosan kiderül mennyi naiv, tudatlan ember van ma a világban köztük Magyarországon is. Azt hiszik, hogy ha otthon maradnak akkor azzal 100%-osan megvédik önmagukat és másokat is holott ezidáig csak azzal, hogy nem oltatta be magát influenza ellen eleve nem törődött se magával se másokkal. Most viszont döngeti a mellét, hogy ő mennyire odafigyel másokra holott ez színtiszta hazugság. Rengeteg álszent , képmutató ember van a világon. Amit most politikusok, buta celebek, félnótás színészek és sok hiszékeny, könnyen megvezethető emberek művelnek napi szinten az igenis egy rendkívül álszent és fsokkal inkább felelőtlen viselkedés, amivel sokkal nagyobb bajt okonak, amikor azt harsogják maradj otthon. Kérdem én kinek harsogjátok ezt eszetlenek? A gyári munkásoknak, a legszegényebb létminimum alatt élőknek vagy akár csonkacsaládoknak, akik szó szerint éhenhalnának ha sehova sem tudna kimenni. Mi lenne velük ha már se dolgozni nem mehetnének, se élelmiszerért? Mert ezek az idióták azt mondják, hogy bizony bírjon ki mindenki pár hetet egyesek hónapokról pofáznak. Akik maradj otthont kampányolnak azok az igazi gyilkosai más embereknek. Nem mindenki tud életben maradni nemhoghy hetekig, de napi szinten sem. Már pedig ha választanom kéne akkor inkább a koronavírus, mint az éhhalál. Hamis azaz illúűzió, hogy lassítják akkor jobb lesz és lecseng. Bárki utánanézhet: a világjárványok mindig több hullámban zajlanak és akár évekig is eltarthat mire lecseng.
division
@peterkelemen: Miért kezdted el újfent hirdetni a butaságaidat? Ezt nem a portfolio.hu írta, hanem te.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.