A 36 éves DezAnn Romain, aki Brooklyn egyik iskolájának az igazgatója volt, koronavírus-fertőzés miatt halt meg. Ő az első a város állami iskoláinak dolgozói közül, aki a járvány okozta komplikációk miatt hunyt el.

Romain vezette a Brownsville-i Brooklyn Demokrácia Akadémiát, amely egy átmeneti, a hagyományos középiskolából kibukott vagy elmaradt diákokat segítő intézmény.

Koronavírus-fertőzésben meghalt egy fiatal iskolaigazgató

„Mély szomorúsággal és bánattal jelentjük be, hogy Dezann Romain, a Brooklyn Demokrácia Akadémia igazgatója koronavírus miatt elhunyt” – nyilatkozta a szervezet, hozzátéve: imádkoznak a nő családjáért és iskolájának közösségéért is.

„Mindannyian mélységes zavart, bizonytalanságot és szomorúságot érzünk. Egymás támogatása most sokkal fontosabb, mint valaha. Minden lehetséges módszerrel azon leszünk, hogy segítsük a hallgatókat és a tanárokat egyaránt” – mondta az intézmény kancellárja, Richard Carranza.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(nypost.com,blikk.hu)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@division: hogyne igazad van a sima influenza nem korspecifikus,abba bárki belehallhat...nos akkor melyik veszélyesebb ,ami "csak" egy korosztálybn arat,vagy ami mindegyikben??
division
@Pálinkás Pál: Egyelőre még csak ott arat, de vannak már fiatalabb halálos áldozatok is, lassan nem tudni mi is az igazság.
Pálinkás Pál
@division: akkor megint leírom,az eddigi adatok nem indokolják ezeket a kapkodó intézkedéseket,..tehát ,vagy elhallgatnak valami igen súlyos dolgot, vagy bedöntik szándékosan a gazdaságot!!! mert ez a korona az elmúlt 20 év influenzajárványai között a legenyhébb,mégis ilyen cirkusz van!!!
division
@Pálinkás Pál: Minden ország szándékosan bedönti a gazdaságát? Nem hiszem. Hamarosan többet is fogok majd tudni remélhetőleg tesóméktól magáról a vírusról, és annak szerkezetéről, abban a pillanatban megírom.
Pálinkás Pál
@division: szerintem nem csak én várnám hogy valaki normálisan tájékoztasson,mert eddig szinte mindenhol kivétel nélkül ködösítenek...
peterkelemen
Komplikációban halt meg magyarul a kornavírus mellett eleve volt egy komolyabb betegsége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.