Zsúfolásig megtelt a metró, tömegek indultak útnak a bejelentés ellenére.

Boris Johnson miniszterelnök hétfő este rendelt el szigorú intézkedéseket a koronavírus-járvány terjedésének lassítása érdekében. Ez azonban úgy tűnik, nem igen érdekelte a lakosságot a brit főváros metrójában készült fotók alapján – írja a 24.hu.

A kedd reggel készült londoni képeken és videókon ugyanis az látszik, nem tartották be a kérést:

Forrás: 24.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Nos én csak kérdezek..az itt állandóan szigorítást váró rettegők közül,van bárkinek is rokona,ismerőse aki megbetegedett???
csak tényeket közlök...az általánosan elfogadott orvosi vélemény szerint,akkor beszélünk járványról,ha adott területen rövid időn belül a megbetegedések száma eléri a 20 ezret.../az adott terület nem egy egész kontinenst jelent/...
mielőtt valaki szóvá tenné...igen ,járvány van, de ha az intézkedések miatt bedől a gazdaság,az több áldozatot kíván majd!!!
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...szerinted Magyarországon ha csak akkor kéne vezetnének bevazessenek akármit ha egy adott településen legalább húszezer beteg lenne ?...és csak ott ?
vacsi
@Pálinkás Pál: A gazdasági válság sem könnyű, de abból ki lehet jönni! A halálból - egyelőre - nem!
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: nem csaklódtam benned...tudod mit a neten utánaolvashatsz mi az a járványhelyzet,legalább is eddig mi számított annak!!! és igen pl a 15 milliós Tokíoban ha van 150 megbetegedés azt nem tartom járványnak!!!
Pálinkás Pál
@vacsi: tisztázzuk ,akik eddig meghaltak..mind vagy aggastyán,vagy súlyos beteg volt,vagy mindkettő...de tényleg továbbiakban nem érdekel a téma!!!
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Pali nem azt veszik járványnak amit te annak tartasz hanem vah egy egységesített norma és az most nem település vagy akármire van osztva hanem országokra.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: Mondom...azt közöltem ami a járvány eddigi megfogalmazása volt...de akkor a te gondolatmenetedet követve...mondjuk van a kanyaró,ami nagyságrendekkel fertőzőbb mint a korona...és megbetegszik benne két ember,megint lezárjuk a kontinenst??? mert azt is meghatározhatják hogy 2 fő már járvány!!! de ismétlem..járvány van...csak kissé túlreagálják a dolgot...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...tulreagélják mert nem reagáltak rá kellő időben...
Az áldoztok meg szintén relatív, ugyanis ha egy halálos beteg megfertőződik már azt veszik...
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: Látod ebben egyetértünk ,decemberben ,amikor a kínaiaknál elkezdődött,no akkor kellett volna Európát hermetikusan lezárni!!! de boldog-boldogtalak kóricálhatott össze vissza egész márc 19.- ig...
Donáld Tramp
'Aki hülye az is marad'... Angolok ezerszínű nép, ezerféle beálítottsággal... Kétlem hogy mind melózni megy, vagy bevásárolni. Idén a 'sima' infuenzában már többen elhunytak mint ebben a vírusban összesen meg fognak halni Itthon
Donáld Tramp
@Pálinkás Pál: A krízishelyzetben megmutatták hogy semmit sem érnek. Ahogy Gyurcsótány ellezéke is !
Pálinkás Pál
@Donáld Tramp: az összes politikus sz@rt sem ér...ez most tökéletesen látszik!!
Eriksson
@Pálinkás Pál: Márrc. 19-ig? És utána már nem?
www.flightradar24.com/
Pálinkás Pál
@Eriksson: nem véletlenül szart sem érnek a politikusok...
Donáld Tramp
Tényleg mégegy Gyöngyszem Böszmeisztánból... : Gödöllő ellenzéki polgármestere, Gémesi György, aki egy facebookos beszélgetés során vitába szállva a hozzászólókkal azt kezdte el fejtegetni, hogy Magyarországon tulajdonképpen nincs is járvány. Ezt azzal indokolta, hogy a megbetegedések száma jelenleg nem éri el a százat, de ha elérné a pár ezret, akkor sem lehetne így tekinteni a helyzetre.

"Egy influenza járványban 100 ezer megbetegedés van. Jelenleg az ismert megbetegedések száma nincs 100. Lehet több lesz, 1000-2000. Nem kizárt. Akkor sem beszélhetünk járványról. A veszélyeztetetett korosztályra kell vigyázni. És azokra vigyázunk is" - írta...
Tény, a hiszti a MÉDIA TOLJA TÚL, ehhez persze csatlakoznia kellett a Országunk ellenzékének is...De Azért Ezt A F@szit ledobnám Lombardiában...
Pálinkás Pál
@Donáld Tramp: azért legyünk tárgyilagosak, a marha rendelkezéseket nem az ellenzék hozza!!!
Eriksson
@Pálinkás Pál: Minden rendelet annyit ér, amennyit betartanak, vagy betartatnak.
Pálinkás Pál
@Eriksson: Karácsony is egy görény politikus!!!
Eriksson
@Pálinkás Pál:Őt miért nem támadják az ellenzékiek? Talán mert az ő akaratukat fogja átvinni Karácsony úr?
csak úgy....
@Eriksson: neked szükséged lenne egy mindent átfogó IQ tesztre,mert egyre zizibb leszel...
Rockxy
ez mindazér van, mer geci a zorbán és hülyék a magyarok.
a zangolok meg egy műveltintelligens nyugati modern nép, liberális és demokratikus, baloldali és szivárványszínű természetvédő klímafelelős, mint a grétegarbó.
csak úgy....
@Rockxy: a turmixod recepjét kérem,persze nem a jelenlegi állapotodban,majd mikor megint írni , olvasni és értelmezni tudsz.
Donáld Tramp
@csak úgy...: És persze őt is ledobjuk Lombardiában, vagy inkkább most már Barcelona közelében !!!
Donáld Tramp
@fahrenheit451: Te m.cskos anarchista most nem uszitassz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.