Az állami tisztségviselők bérét is megvágják a kormányfő gazdaságvédelmi csomagja szerint.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
levarosbukta
Ha a tisztelt nagyurak megszavazzák a teljhatalmat akkor az övükét is elveszi OV, mivel nem kell bejárni a parlamentbe, nem kell gombot nyomogatni sem semmit. Igazán szívesen megnézném a képüket ekkor.
Nessy
@levarosbukta: Tökéletesen igazad van! Más munka nélkül maradt ember sem kap semmit, gutaütésen kívül, az értünk aggódó kormánytól!
csak úgy....
@levarosbukta: ezt te a tisztelt fideszesekre érted vagy csak az ellenzékre,akik hiába nyomogatják azt a kurva gombot ? a magyar parlamenti demokráciába bele lehet sz..ni,persze az egypártrendszer hívök és az ostobák most tapsikolnak, rákosi elvtárs is így kezdte az ellenzék fölszámolását...
colibri
Követheti a jó példát az orbán-kormány. Amilyen magasra emelték saját fizetésüket mostanra, meg se kottyanna nekik sem a 30%-os csökkentés. Nem veszélyeztetné a megélhetésüket, még úgy is magasan az átlag felett keresnének!
SystemError
Ó hát itt még az ideiglenes karantén épületeket is Lölő csinálja. Szegénykének és a holdudvarnak most minden forintért le kell hajolni. Szegény tehetségtelen miniszterelnökünk, azt sem tudom, hogyan tudott 1-2 hétre előre bevásárolni. Épp hogy kijön ez a jótét lélek!
levarosbukta
@csak úgy az általam igencsak nem tisztelt fideszesekre. Az ellenzék amúgy is tudja mi lesz a sorsa ha jön a diktatúra, de az agymosott, vagy megfélemlített fideszesek nem.
Jozefina
A normális és figyelemre méltó külföldi intézkedések elöl is le vannak zárva a határok??!! Határon belul csak egy van, akire figyelni kell és nemcsak a kezét, hanem a száját is!!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok