A svéd szomáliai közösséget különösen súlyosan sújtja a koronavírus (COVID-19) kitörése:  Svédországban eddig 92-en haltak meg, közülük többen szomáliai háttérrel rendelkeztek – írja a Voiceofeurope.com. A svédországi szomáliaiak arról panaszkodnak, hogy túl későn kaptak információkat a hatóságoktól ahhoz, hogy az intézkedjenek, és hogy az ellátás nem volt megfelelő, továbbá a figyelmeztetések...

(Forrás: vadhajtasok.hu, durbincs által)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
Ez a rakás néger ellepte Svédországot, és most kiderül, hogy semmilyen nyelven nem beszélnek. Svédül és angolul nem, de én biztos vagyok benne, hogy arabul sem. A svédek az arabra fordítással ne is strapálják magukat! Kérdem én: akkor eddig mivel töltötték az idejüket Svédországban? És a svédek ezt benyelték?!
durbincs
@vacsi: lehet malmoztak a svéd nőkkel ? negro módra ? annyi zacsek pinzért ?
vacsi
@durbincs: Nem lehet, hanem biztos! A svéd nők között gyakori, és teljesen elfogadott a szexturizmus, és szeretik az "egzotikus" tájakat, mint pl Afrika, egyebek. Mondjuk, én ezeket inkább elmaradottaknak minősíteném.
durbincs
@vacsi: na majd ha törzsi szokások szerint jól lekezelik őket naponta s kötelezően 30-40-en ? meg-még főzhet,is piláfot ?
durbincs
@Clavigo: @solidedge: : @Jozefina: @Borsodi: maguk is persze lepippantották ezt George Sorost az egymillió euró miatt ?
durbincs
@SystemError: egész-hülye Ballonkabátos Pedofil ? maguk is persze frankon lepippantották ezt Georget az egymillió euró ? miatt ?@Lepényleső: @teuton: @Clavigo: nevü rúzsos karikalábú piros tűsarkús férfikkal ? + @Nessy: ? is ?@tudode: ???@Farkas Tibi: @simmering73: @kereső: @namihami: @solidedge: @Klubtag: is ?@silber13: @Vilagbol Kiabrandult : ? @Mosofazek: @Eladott Ország: @nevemnick: @csipetke: @Yoda69: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok