A munkanélküli és nélkülöző emberek elkezdtek ételt lopni a szupermarketekből, és forradalommal fenyegetik az olasz miniszterelnököt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
És ez csak nőni fog szerte a világon...valaki komolyan gondolta,hogy akinek elfogy a pénze ,nem tud enni adni a családnak az a valagán fog "otthon maradni"??? Ekkora marhaságot már rég hallottam...a kirúgott százezres nagyságrendű tömegek majd szépen otthon fognak éhenhalni???nagy barom aki ezt gondolta..és ezért írtam pár napja, kevesebb áldozattal járna a járvány hiszti nélkül,mint ahány ember életébe fog kerülnio a gazdasági összeomlás!!
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: pillanatnyilag -hisztivel és cirkusszal- 1000 áldozattal jár naponta.

Cirkusz nélkül bizonyosan kilő az égbe. Na akkor nem fognak rabolni az erre hajlamos emberek? Mániás vagy.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: lejárt az önkéntes karanténod,...kapásból mondok neked még jó pár betegséget amiben többen halnak meg napi ezernél,és jó esetben még a nevét sem tudod!!! és mondtam már...nem érdekel,mindenki úgy retteg ahogy akar!!!
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: csak egy gyors példa!!!
Világszerte 3,3 milliárd embert fenyeget, évente pedig 660 ezer halálos áldozatot követel a malária - közölte az Egészségügyi Világszervezet (WHO), amely a betegség elleni küzdelem közelgő, április 25-i világnapja előtt ismertette a kórral kapcsolatos adatait. remélem tudsz számolni...valamivel több mint napi ezer!!! és nem döntik romba miatta a gazdaságot!!!
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Te tényleg beteg vagy, a maláriás országokban nincs gazdaság amit romba lehetne dönteni, ott csak szaporulat van ami már rég kilőtt az égbe. Lehet téged a négerek érdekelnek, de engem a szüleim, ismerőseim, rokonaim és európai (amerikai) civilizált világunkat alkotó emberek, akik nem kizárólag a szaporodásukkal vannak elfoglalva. Nem csak Magyarok, hanem az alkotó világhoz tartozó népek, ebbe Kína, Japán (a sárgák) is beletartozik.

Sajnálatos, hogy hullanak az elmaradott világok lakói, de a Föld túlnépesedett. Ha nem látod át mekkora csapás ez a világunkra, akkor bátran tartsd meg a hülyeségedet. Ha a malária Európában szed annyi áldozatot akkor az tragédia lesz és tudod azt a betegséget lehet kezelni, nem baj ugye.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: "Az elszigeteltség, ha hosszabb ideig tart, számos egészségügyi probléma kockázatát növelheti: ilyenek a szívbetegségek, a depresszió vagy a demencia. A Brigham Young Egyetem pszichológus kutatója, Julianne Holt-Lunstad és munkatársai által gyűjtött adatok 2015-ös metaanalízise szerint a tartós közösségi elszigeteltség 29%-kal növeli az elhalálozás veszélyét."
Hogy ne csak a harmadik világról beszéljünk.. melyik a több ..a 29% vagy a 3%?
Mellesleg dél koreát nem nevezném harmadik világbéli országnak, és milyen érdekes,minden hiszti nélkül lefutott a járvány náluk,kevesebb áldozattal mint máshol!!!
erre most mit találsz ki???
különösebben nem érdekelnek a niggerek,de az már igen hogy a rengeteg elbocsátás itt Európában,több áldozattal fog járni mint a járvány!!!
és jó lenne felfognád végre...nem a járvány létét tagadom,hanem az ellene hozott intézkedések értelmét!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.