Az ellenzék szerint Magyarország kap EU-s pénzt a koronavírus elleni védekezésre. A kormány szerint ez hazugság. Utánajártunk, ki miért mondja, amit. A valóság, mint általában, bonyolultabb, mint a szlogenek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
pontosítsunk Orbánék ezt a pénzt már ellopták! =))
S az a gondjuk, hogy egyelőre még nem kapnak újabbat amit lenyúlhatnak! =))
RonaGyuri
pontosítsunk Orbánék ezt a pénzt már ellopták! =))
S az a gondjuk, hogy egyelőre még nem kapnak újabbat amit lenyúlhatnak! =))
laszlobihari
nagy a baj! enyveskezünek vissza kéne rakni a kasszába amit már ellopott!
kereső
Nos azért van ám még egy kis csavar . Az EB eltekint azoknak az összegeknek a visszafizetésétől, amelyeket a szabálytalan közbeszerzések, és a szabálytalan- túlárazott- felhasználás miatt kirótt. Ez az összeg a nagyar költségvetés kiadási oldalán be van tervezve. Tehát ez most elkölthető mindarra, amire az EU felhatalmazást adott- eü védekezésre, bértámogatásra- cimkézve van! Na akkor most nagy kérdéés, hogy ezt a felszabaduló 827 milliárdnyi összeget mire szándékozik elkölteni a kormány. Mert az eu lemondott róla- azaz FORRÁST!!! teremtett a magyar költségvetésben a járvány elleni védekezésre. Ki hazudik itten?
tudode
Rábazsajgott a sumpolygásra az ország, mert az EU-s lóvé időarányosan megmaradt részét "lehetne" a koronavírussal kapcsolatos feladatokra felhasználni, de
.
---- 4 év kellett a 7-ből, az összes EU-s pénzt elosztotta a kormány
.
www.portfolio.hu/unios-forrasok/20190411/4-ev-kellett-a-7-bol-az-osszes-eu-penzt-elosztotta-a-kormany-320705
.
Hozzáértés nélkül beletekintve a cikkbe, az olvasható ki, hogy ugyan kihelyezték az EU-s lóvét többnyire 2017-ben, de még a felét sem fizette ki őfélesége főkönyvelője!
.
"""Egy minapi kormányhatározat és a legfrissebb támogatási adatok alapján a 7 évre járó EU-pénzek teljes egészét elosztotta már a nyertesek között a magyar kormány - derül ki adatbázisunkból. Mivel a támogatói döntések bejelentése 2015 tavaszán indult el Magyarországon, így valójában 4 év kellett a 7 évre járó pénzek elosztásához. Ez persze nem meglepő: konkrét és kimondott cél is volt ez arra hivatkozva, hogy ne a ciklus végére maradjon a feladat és minél hamarabb induljanak el a projektek. A 7 éves keret 100%-ának elosztása azonban nem jelenti azt, hogy a következő években ne folytatódna az EU-s pénzosztás Magyarországon: sőt, még mindig nagy összeg vár elosztásra."""(...)
.
Vajon melyik tenger mossa a túlárazásból lecsípet lóvékat!
tudode
Apropó!
.
--- Gratuláljunk magunknak: „Mészáros Lőrinc” lett a világ 2057. leggazdagabb embere
.
444.hu/2019/03/05/gratulaljunk-magunknak-meszaros-lorinc-lett-a-vilag-2057-leggazdagabb-embere
.
Szevasz koronavírus!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.