A téli turistaszezont fontosabbnak tartották az osztrákok, mint a koronavírus elleni védekezést. Halkó Petra elemzése.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@tudode: emiatt egyáltalán nem aggódik...mert ez az egy amiben egyetértek vele...hogy a lakósság zömére veszélytelen...mert valljuk meg világszinten a halottak átlag életkora 70 felett...kizárólag csak ők,meg az amúgy is súlyos betegek igényelnek kórházi ellátást...a többi ember átlag influenza tünetekkel tölti ki a karantén idejét...sőt a legtöbbjük észre sem veszi hogy átfutott rajta a vírus...a nemzetközi felmérések szerint kb 20-25 szörös azok száma akiknél tünetmentes a dolog,így orvoshoz sem mennek...
tudode
@Pálinkás Pál: .
Azzal felesleges indokolni a halálozások számát, hiszen az én családomban sem az Édesanyámat, sem a testvéremet nem az alapbetegsége vitte el, hanem a tüdőgyulladás!
.
A hírek szerint nem csak az idősek esnek áldozatáúl ennek az új vírusnak, hanem a gyermekek, és a fiatalok is, lássuk az életerős 37 éves diplomata is, akit nem hoztak nyilvánosságra, csak annyi, hogy eggyel több áldozatot szedett a kórság:
.
www.google.com/search?q=37+%C3%A9ves+koronav%C3%ADrus+%C3%A1ldozat&oq=37+%C3%A9ves+koronav%C3%ADrus+%C3%A1ldozat&aqs=chrome..69i57j33.19100j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Hasonlóan a tüntetésekhez, a vírussal kapcsolatban is számháború folyik, miközben az operatív törzs vezetője az, aki még jogszabályalkotásban is bukó!
Pálinkás Pál
@tudode: pillanat... a 37 éves diplomatáról semmit nem hoztak nyilvánosságra!!! akármi baja lehet,igen furcsának tartom hogy ő az egyetlen akinek a korán kívül semmit nem közöltek...igen.. halt meg tinédzserlány is...igaz súlyos daganatos beteg volt...de egy járvány veszélyességét nem a kirívó esetekkel határozod meg ,hanem az átlaggal...ennyi erővel akkor a focit is szigorítani kéne ,mert nem egy fiatal halt meg a pályán szívmegállás miatt...de azért ugye abban egyetértünk hogy a pár eset miatt nem mondhatjuk a focira hogy veszélyes a szívre???
tudode
@Pálinkás Pál: .
Van olyan rossz érzésem ezzel a járvánnyal kapcsolatban, hogy a korábban briliánsan működő Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálatot őféleségéék a hatalom átvétel után első intézkedései közé tartozott az ÁNTSZ szétverése, majd több menetben a tisztiorvosi hivatalt az emberi erőforrások minisztériuma alá szervezték, amelyből kifolyólag Müller Cecilia tisztiorvosnak azt kell énekelnie, amit a fentebb valók érdekei úgy kívánnak:
.
www.google.com/search?q=Az+%C3%81NTSZ+%C3%A1tszervez%C3%A9se&oq=Az+%C3%81NTSZ+%C3%A1tszervez%C3%A9se&aqs=chrome..69i57.7464j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Most derül ki az, hogy őfélesége centralizációja micsoda gondokat okoz a társadalomnak, például azzal, hogy a FELHATALMAZÁSI törekvésnek becézett KORONAVÍRUS TERV helyett pontosítani kellett volna/bár a NEMZETI PANDÉMIÁS TERVET a se béke, se háborús baromkodás helyett:
.
www.antsz.hu/data/cms26491/Pandemias_Terv_20090818.pdf?archived=true
.
!!!
Pálinkás Pál
@tudode: sajnos most egy darabig ez lesz...az impotens ellenzék hagyta hogy évek alatt teljesen leromboljon mindent...pedig a példa megvolt../net tüntetés/...a görény rendeletéinél ki kellett volna vinni a tömeegeket az utcára,mint akkor...csak az ellenzéknek fontosabb volt egymás nyúzása...mit is mondjak...megszívtuk!!!
tudode
@Pálinkás Pál: .
Az ujjaink sem egyformák, a gondolkodásunk sem, ami rendjén lehet!
.
Megítélésem, és amit az újságok írnak, alapján az tűnik ki, hogy az ellenzék is annak köszönheti lejáratását, hogy karaktergyílkosság áldozata lett, amivel nem kímélik az újkori pártokat sem. Például:
.
1/ Torgyán József segítette hozzá ahhoz, hogy 1998-ban elfoglalhatta őfélesége a bársonyfotelt, és ez lett a kisgazdák vesze
.
2/ Az MDF perbe fogása, amely talán még mindig tart
.
3/ MSZP öszödi beszéd, 2006-os vircsaft a 72 órás ultimátumtól a TV székház felgyújtásáig
.
4/ Orbán a kordonbontó, kihelyezett frakcióállásban
.
www.youtube.com/results?search_query=Orb%C3%A1n+a+kordonbont%C3%B3
..
És a DK helyesen követi őféleségét, mint az árnyéka, egyre több követővel
.
.Bár megemberelte volna magát a volt fiatal demokrata, akkor nem csúszna le az ország a semmibe a baromságaival, önkritika nélkül, hogy ez a pálya nem az övé!
stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.