CCsak 14 százalék hiszi el a hivatalos verziót. A romániaiak több mint fele (52%) szerint a világot jelenleg rettegésben, emberek milliárdjait pedig otthon tartó koronavírust laboratóriumban hozták létre, és csak 14 százalék hiszi el a hivatalosan közölt verziót, vagyis, hogy a vírus állatról emberre terjedt át. Az Avangarde 950 embert érintő közvélemény-kutatása szerint a lakosság 45 százaléka elégedetlen a hatóságok járványhelyzettel szembeni válaszlépéseivel. A megelőzés hiányáért 40 százalék a kormányt, 20 a diaszpórát, 18 az állampolgárokat, 4 az elnököt, Klaus Iohannist, szintén 4 százalék az orvos szakértőket teszi felelőssé, 14 százalék meg nem tudja, kit hibáztasson. 74 százalék szerint az Európai Unió is hozhatott volna hatékonyabb intézkedéseket, 46 százalék pedig kevesli az EU Romániának nyújtott támogatását. 38 százalék arra számít, hogy az EU felépítése a járvány után is változatlan lesz, 24 százalék azonban szkeptikus a gazdasági tömörülés jövőjét...

(Forrás: foter.ro, durbincs által)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
surdilloFUJT
@durbincs: Hülyék gyöngye szarosfarok,nekem az fáj,hogy ilyen genetikai hulladékok egyáltalán létezhetnek és nem rohadnak valami elme gyógy és intézetben!!!Netán onnan szöktél te ökörfattyú???
surdilloFUJT
@durbincs: idióta kotonszökevény!!!
Zsopiale
Nyilvánvaló! A diktátorok, a keleti hatalmak szövetsége ülésén, melyben ugyebár déli diktátorok is ott vannak, (pl Maduro, Bolsonaro vagy épen Mugabe és Dada illetve Duterte, Muluzi, Asz-Sziszi stb stb stb), a türk únió illetve az arab liga, azaz a bolygó pokollá tételének elkötelezett világszövetsége; Putyin és Erdogan vezetésével kimondták, hogy végképp nem tűrik tovább USA és EU gazdasági dominanciáját, Kína felzárkózott már gazdaságilag és nekik "kellemes" bolsevizmus van, India is benne van, tehát meg kell indítani egy világszintű nem fegyveres offenzívát. A migráns satu megvan, azt ki kell egészíteni egy nagy és rémisztő (de nagy léptékben ártalmatlan) járvánnyal. Póbálkoztak már a MERS-el és hasonlókkal (ez is egy MERS variáns amúgy)... és Vuhanban ki is dolgozták a megfelelő kórokozót... e diktatúrák országok kémei akcióba léptek, hogy a médiába behozzák pánik és hisztéria szintre a híreke és rászabadították a fejlett világra. Irán és Kína csak alibi, számoljunk már hányan laknak ezekben az országokban és mekkorák, és hány beteg, meg hány halott volt. Röhejes... és működött a trükk a fejlett világ benyalta, tövig bevette és a saját gazdaságaikat basszák szét napról napra a tébolyult ostoba hisztéria-pánikukban. A nyaloncaik, mint pl szarbángeci viktátor, vagy éppen az olasz fasiszták (akik már ugatják hogy valami náci szart akarnak), is aktiválták magukat, az EU- és saját ország romboló aknamunkába belehúztak. A gondolkodó autonóm embereket kiirtják elüldözik illetve ellehetetlenítik. Csak birka maradhat. A törvényt statárializálják, a régi náci megoldásokat visszahoznak, a lágerekig menve és a világdiktatúrájuk a végcél (bár a vezetésére van pár jelentkező, s ha nem tudnak megegyezni, akkor végül egymás ellen fognak fordulni ahogy Sztálin és Hitler is, pedig először együtt és egyetértésben tervezték a világ leigázását). Ez az egy esélye van az emberiségnek, hogy ezek elmebetegek mind, és nem tudnak úgysem megegyezni. Hacsak nem világháború lesz belőle.
durbincs
Sexista maga szerint a bányába is utalnak ? Georgi 1milliő dolláros pippantásáért ?
durbincs
@Borsodi: úgy mint magának ? mi ? Azt maga is má ? 08:00-kor sorba áll a Lidli előtt ? 65-évesként ? mint csak ez a flótás ?
@Zsopiale: nevű szerény-képességű ?
durbincs
@RonaGyuri: de most hisztizik ? Bánya-Csótány? Hisz maga a Koronát is személyes kezelte,ki,igaz zsákba gyűjtögette ?
Gyurmabá miko anno az aranykoronákat is huzzingatta fennkölten,akkor bezzeg nemigen voltak,0-la erkölcsi aggályai ?
.pont mint ennek az időnként előabortált bányás-szamárhágó @surdilloFUJT: = @csipetke: nevű minivirslis törpének ?
Különítményes- Vérbíró ? Azzal a Patyomkinos - béreszivel ? lent a bányába ? maga a ritka hülye ?
ki a szárnyas-betéteken még mindig gyakorolja a karlendítést,azt-maga most már 1 Koronás-Ordas nagy fasiszta vezir ?
@RonaGyuri: ---- vagy má csak 1 icipici-kis-masiniszta --- @RonaGyuri: ?
no meg pont a varrott rőfű műagyag szerencsétlen ez a petros @kokopelli: vagy ez a @nezelodo: A "Sarki Fény " ?
ott a tőrpe-koloniában ,a bányába-lent a -13.kon , csak 1111km-re ?
ki = @rewax: & @fideszes gyökér: = @Lana22: = @surdilloFUJT: ? na meg ez a likas-eszű ? Előkapart ?...
Az Ótvare-pofájú sárga-köröm-gombáslábujjú csámpáspirostűsarkúv@Horizont: nevű repedt-piros-tűsarkas rúzsos férfi

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. May 30., 07:27
Vádat emelhetnek Árpa Attila ellen
Itthon - 2020. May 30., 07:50
Figyelem: változik a MÁV menetrendje