Hétszázhatvan új halálos áldozatról és 4668 új koronavírussal diagnosztizált betegről számoltak be az olasz hatóságok csütörtökön.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: nos..ugye tudod hogy vírusra nincs gyógymód...csak megelőzni lehet...és változatlanul állítom, a svédeknél cécó nélkül sincs annyi áldozat...egyébként megint visszakanyarodunk a vita elejére...mivel gyógyítani nem lehet...a lélegeztetőgépen lévőkben sincs több vírus mint a tünetmentesekben..az immunrendszeren múlik...ez van ha tetszik ha nem...lassítani .megállítani meg úgy lehetne ha az öregeket izolálod...mert gondolj bele...nyitástól kilencig elárasztják az emberek a boltokat..utána ,a helység fertőtlenítése nélkül ráengedik a veszélyeztetett korosztályt..most akkor ez tényleg védelem nekik szerinted???de kár ezen vitatkozni... csak halkan kérdezném szerinted mennyi áldozata lesz a világon a gazdasági válságnak,ami ha így folytatódik igen csak hosszú távú lesz!!! és a gazdasági válság is elsősorban az öregeket viszi el,hiszen az ő szervezetük semennyire nem bírja a terhelést...
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Ez nagyjából így van, de a svédeket majd egy hónap múlva nézd meg. Semmit sem jelent, hogy a felfutás elején kevés az áldozat, fel fog futni, biztos lehetsz benne.

A 9-12-ig az olyan amilyen, próbálkozás. A sok nyugger egymás hegyin hátán özönlik a bótba, ez van.

"lélegeztetőgépen lévőkben sincs több vírus mint a tünetmentesekben" Ezt honnan veszed? A tünetmentesek időben aktiválódnak, az öregek lassabban, ez a különbség. Az időseket elárasztja a vírus, az erősebb fiatalabbak meg folyamatosan küzdenek vele, leküzdik. Igen, az immunrendszerük küzdi le.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: mai cikkben is volt itt a propin...lombardiában tesztelték 5000 fertőzötten,mindjárt megkeresem neked..
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Óóó, valóban meglepő, márha igaz. Az mondjuk nyilvánvaló, hogy az immunrendszer állapota döntő, valamint az immunválasz reagálási sebessége, ez eddig is világos volt.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: Hát mivel nem itthon csinálták...és nem orbánék mondják,akár igaz is lehet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.