Az EPP-tag VMSZ elnöke nyílt levélben reagált Donald Tusk üzenetére.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Csak a címre!!!
.
Amit őfélesége művel 2011 óta az ET-ben az nem fehér embernek való időnként a virtuális nemisminiszterelnök, párttitkár sityakjában:
.
---- Orbán Viktor válasza az Európai Parlamentben
.
www.youtube.com/watch?v=RKnyvex6EnE&t=245s
.
Mit tehet az EU!
.
A magyaroknak "csak" ennyire tellett, annyi időt rabolva az EU klf. bizottságinak idejében, amire talán az EU megalakulása óta nem volt példa egy ilyen cinikus mukival!
Nessy
@tudode: meg kell ám szolgálni a "milliárdokat", amit ugyan mi fizetünk, de O.V. utal!
tudode
@Nessy: .
Annyi önkritikája nincs mint egy hangyának annak, akinek a kezei közül garmadával kerül ki jogÁSZként közjogilag érvénytelen jogszabályok, ALKOTMÁNYOS VÁLSÁGBAN is, a mai napig!
kereső
@Nessy: Bizony sokat nyom a latba a magyarok befizetett adójából adott -kegydijként- 2x50 milliárd gazdaságfejlesztésre adott támogatás, + a 3 milliárdot kitevő vissza nem téritendő lakásvásárlási támogatás.
flex
Pásztor Maldonado, ez Magyarországon lehetetlen.
Túl mély az árok.
flex
Impásztor István, vagytok ti 2,5 millió gyalázatos, és vagyunk mi 5,5 millióan - de ti vagytok a kétharmad, a gyalázatossak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.