Egészen hihetetlen módon készítette ki exét egy brit férfi, aki mellesleg korábban egy gyerekpornó-ügy szereplője is volt.

„Arról fantáziálok, hogy munkából hazafelé megerőszakolnak”: kegyetlenül lejáratta a férfi volt barátnőjét

A 29 éves áldozat most mesélt a sajtónak arról, hogy egykori párja, Tom Horwood mit tett vele évekkel a szakításuk után. Mint kiderült, a perverz ex talált a nő laptopján egy felvételt, amin a nő egy korábbi párjával szeretkezik; úgyhogy lelopta a videót, és feltöltötte a világ egyik legnagyobb pornóoldalára, a PornHubra.

De a Mirror brit bulvárlap szerint Horwood nem elégedett meg ennyivel, létrehozott a nő nevében egy Twitter-oldalt, ahol áldozata valós nevét, címét, munkahelyét is feltüntette, majd kiírta, hogy arról fantáziál (mármint a nő), hogy munkából hazafelé menet hátha megerőszakolja valaki.

Mindezekkel úgy szembesült az áldozat, hogy egyszer csak elkezdett üzeneteket kapni perverz férfiaktól, akik közölték, hogy készek megerőszakolni, sőt volt, aki megvásárolt vonatjegyéről küldött fotót, mondván, épp indul a nőhöz.

A rendőrök ezek után figyelmeztették, hogy rengeteg internetes hivatkozásban szerepel a film és a Twitter-oldal. A nő a bosszúpornó elleni segélyvonal munkatársaitól kért és kapott segítséget ezek eltüntetésében.

A 29 éves áldozat azt mondja, tönkrement az élete, el kellett költöznie, és a munkahelyén sem volt maradása. Azóta ismét párkapcsolatban él, de állítása szerint már senkiben nem tud úgy megbízni, mint korábban.

A 33 éves Tom Horwoodot tavaly márciusban tartóztatták le, az egyik lefoglalt számítógépében gyermekpornó-vonatkozású tartalmakat találtak a rendőrök. A férfit 22 hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélték.

Forrás: 24.hu

Kép: Pixabay

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Katalina62
Sajnálom a hölgyet, de miért kell egy olyan intim dolgot, mi a szeretkezés megörökíteni, és laptopon tárolni?
Katalina62
@Csizmás Kond: de, erre az aljasságra nincs joga senkinek! Még akkor sem, ha nő buta volt! Na meg rosszul is választott partnert!
Csizmás Kond
@Katalina62: Minden tettnek vannak következményei. Aki szexelő képeket készít magáról és azt nem örzí megfelelően az számíthat arra hogy más kihasználja vele. Itt is napirenden találkozunk hasonló ganékkal...akik csak azért hogy ..mittudommiért a másikat basztatják, holott abból neki nem származik semmijó...de csinálja mert addig ér az esze.
namihami
Vajon a nő akkor jutott el a csúcsra, amikor ezeket a képeket utólag megnézte? Esetleg utólag újra lejátszotta a ""meccseket""? Mert (lehet, hogy az én fantáziám kevés), de egyébiránt saját magáról miért kell kép? Vagy a pasikról kellett néhány fotó, hogy valahogy meg tudja őket különböztetni?
Zsopiale
Nem tudom miért kell ettől kiborulni. Felkerült egy alja megosztóra száz és százmillió video mellé egy százmillió egyedik... megerőszakolni meg nem lehet valakit úgy, ha akarja, szóval ez is nevetséges... normális ember nem néz pornót, szóval normális emberekhez nem jut el az ilyesmi, nincs mit szégyellni, ha meg is látja, nem a szereplők arcát bámulja, hogy ki lehet, ez hanem gyorsan kilövi a lapot... normális ember a párjával szeretkezik, vagy esetleg prostihoz megy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.