Több ország is elégedetlen a Kínából érkező védőeszköz-szállítmányokkal.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Orbán barátai- a kinai kommunista párt. Mi lehet a vasút szerződésben, ha egy ilyen helyzetben Kina ilyen ocsmány módon viselkedik
kereső
A kinai járvány kitörésekor 9 európai ország küldött Kinának humanitárius segélyt- több tonnányi védőfelszerelést, és eszközöket. Az egyik ország Magyarország volt. Most meg visszaküldenek jó pénzért gagyit?Jól portyáztak a külügyérek- ezek a maszkok védjék meg őket, ha már kifizetették velünk.
RonaGyuri
Kezdem érteni Orbán kínai vonzódását

ezeddig az eredeti neveltetése (mégiscsak egy ócska komcsi paraszt-káderkölök) következményének hittem, de most a „találékonyság” –i mániája is bejátszik

Mint ismert – egy időben többször hangoztatta is – büszke, sőt melldöngetően büszke matyarkodásként szokta emlegetni az „aki utolsónak megy be a forgóajtón, de elsőnek jön ki, az biztosan magyar” mondást. Lévén a találékonyságnak vélte, pedig valójában a gátlástalanságé, a mindig mindenkin átgázolásé!
Érdekes hírrel szolgál foxnews.com: „China forces Italy to buy same coronavirus supplies it had donated to Beijing a few weeks ago”!
Igen a helyzet az, hogy „Kína repülőgépszám szállítja a koronavírus-járványban használatos védőeszközöket azokba az országokba, ahol a vírus mostanában vált igazán aktívvá, de ezekre a szállítmányokra elég sok a panasz”.
Nos a dolog úgy áll, hogy
az eszközök egy jelentős része használhatatlan,
az eszközök nem adományok vagy segítségek, hanem üzleti vállalkozásként működnek és fizetni kell értük,
ráadásul most kiderült az is, hogy ezek egy része – a használhatók zöme – tulajdonképpen azon segélyszállítmányokból származik, amiket ők küldtek ajándékba! =))
Sajnos a cikk csak az olsz esetekről beszél, pedig több EU-s ország is küldött – köztük Magyarország is !!! – segélyeket! Ott mi lehet a helyzet? Mit te szósz hozzá Szájjártató Petyulinó?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.