New Yorkból jelentkezett be Hien.

„Sziasztok! Egy rövid helyzetjelentés innen New York-ból” – kezdi az Instagramra feltöltött videójában Hien, amit egy tetőteraszon rögzített.

Tegnap először egy hónap után elmentem bevásárolni, mert az összes online supermarket website túl volt terhelve. Magát a karantént egyébként jól viselem, szeretem a lakótársamat, egy csomóü zenét írok. Nyilván az egy hónap karantén alatt azért vannak rosszabb és jobb napjaim is. Az elmúlt pár napban azért megmondom őszintén többet aggodalmaskodtam.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

a tetőteraszomon vagyok, nem az utcán

HIEN (@hien999) által megosztott bejegyzés,

Mindannyian észre kellett, hogy vegyük, hogy az internet attól hangos, hogy maradjunk otthon, hastag stayhome, hastag maradj otthon, maradj otthon, maradj otthon... De ettől függetlenül különböző ismerőseimtől hallom otthonról, hogy még mindig vannak csomóan, akik összejárnak, és ugyanúgy társasági életet élnek. Én értem, hogy Magyarországon még nem olyan durva a helyzet, de nagyon dühítő ezeket hallani. És főként azért, mert az én szeretteimnek az életét veszélyeztetik ezzel. Nemcsak az én szeretteimét, mindenkiét

„Imádkozom, hogy Magyarország ne kerüljön olyan helyzetbe, mint ami itt van. Túl sokan vannak otthon, akiket nagyon szeretek és sok mindenkit féltek, mint ahogy ti is. Úgyhogy a borzalom láttán, ami itt folyik, meg Olaszországban, meg Spanyolországban, próbáljunk meg ebből tanulni és előzzétek meg, hogy otthon is olyan helyzet legyen, olyan helyzetté váljon a dolog, mint ami itt van” –mondta az énekesnő.  

Címlapkép: Instagram/hien999

(blikk.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Fordul a kocka? Most a vietnamiak próbálják elfoglalni Amerikát? A végén még Amerikában szocializmus lesz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.