A férfi régről ismerte az elnököt, aki valószínűleg rá hivatkozott egy beszédében nemrég.

Gyász: végzett a koronavírus Donald Trump jóbarátjával is

A hetvenes évei végén járó Stanley I. Chera szombaton veszítette életét a koronavírus-fertőzés következtében. Az ingatlanfejlesztőként dolgozó férfi Donald Trump, amerikai elnök jó barátja volt, írja a TIME magazin.

Donald Trump elnök márciusban beszélt arról, több barátja is megfertőződött koronavírussal, az elnök elmondta, többük állapota is rendkívül súlyos. "Azt hittük, csak pár napig lesznek kórházban, de egyikük már eszméletlen, kómába került, én meg azt kérdezem magamtól, 'ez meg hogy történhetett'?" – mondta egy értekezleten Trump, aki később kiemelte, hogy egy barátja, "léggé idős már, de biztos vagyok benne, hogy meg tud küzdeni vele."

Vasárnap kiderült, Trump arról a Stanley I. Cheráról beszélt, aki szombaton koronavírus-fertőzés következtében elhunyt. A Trump és Chera közötti baráti kapcsolatot a Fehér Ház egyik tisztviselője is megerősítette.

Az Egyesült Államokban a Johns Hopkins University legfrissebb adatai alapján már több mint 550 ezre fertőződtek meg és 114 ezren veszítették életüket a járványban.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Tenném hozzá...nem USA-ban 114 ezer...hanem összesen a világon...azért legyünk pontosak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.