Maurice Barrier más betegségben is szenvedett, valamint idős is volt.

Gyász: koronavírustban elhunyt a legendás francia színésznő

88 évesen elhunyt Maurice Barrier francia színész, unokaöccse szerint elkapta a korona-vírus fertőzést, amit súlyos betegsége miatt nem élt túl.

Maurice Barrier a francia film aranykorának egyik legnagyobb epizódszínésze volt. Olyan színészóriások mellett láthattuk, mint Alain Delon, Gérard Depardieu, Jean-Louis Trintignant vagy Pierre Richard.

Halálhírét unokaöccse jelentette be, azt írta közösségi oldalára, hogy nagybátyja súlyos tüdőbetegséggel küzdött, a kórházban pedig elkapta a koronavírust, amiből már nem tudott felgyógyulni – írja az Origo.

Barrier a színházakban főszerepeket játszott – ő játszotta például az emlékezetes, Robert Hossein rendezésében készült A nyomorultak című musicalben Jean Valjeant 1980-ban. Több díjat is kapott színházi szerepeiért.

Forrás: Blikk/Origo

Kép: Pixabay

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Jellemző, hogy az ˝újságíró˝ nem tudja a színészt a színésznőtől megkülönböztetni.
Zsopiale
Olyan nincs, hogy koronavírusban meghalni.. olyan van, hogy feltehetőleg (de sosem biztosan), koronavírus szövődmény tüdőgyulladásban meghalt... és azért nem lesz biztos, mert ha a teszt pozitív volt már nem vizsgálgatják a hullát, beírják hogy koronavírusos volt, következésképp ugyebár koronavírusban halt meg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.