Fél évvel az amerikai elnökválasztás előtt Joe Biden jelentős fölényét mérte egy országos felmérés Donald Trumppal szemben. A demokrata párti elnökjelölt 6 ponttal vezet a jelenlegi elnökkel szemben, annak ellenére, hogy kampányát szexuális zaklatási botrány is beárnyékolja.

Barack Obama korábbi elnök, valamint Bernie Sanders vermonti szenátor után Hillary Clinton korábbi elnökjelölt is támogatásáról biztosította Joe Bident.

Nagyon örülök, hogy a kampányod része lehetek, és nem csak a támogatásomról biztosítom a jelölésedet, hanem igyekszem felhívni a figyelmet mindazokra az ügyekre, amik a mostani választásokon fontosak.

- jelentette ki Clinton, aki elveszítette a 2016-os választásokat Donald Trump-pal szemben, de támogatása azért sem meglepő, mert Clinton volt a külügyminiszter az Obama adminisztrációban, amiben Biden volt az alelnök.

Egy országos felmérés alapján Biden 6 ponttal vezet Donald Trump jelenlegi elnök előtt, annak ellenére, hogy a kampányt gyakorlatilag teljesen fel kellett függeszteni a koronavírus járvány miatt.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Hát még Hillaryé hogy "emelkedett" anno!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.