A terrorszervezet ismét lecsapott.

Ismét támadásba lendült az Iszlám Állam – ezúttal itt mészároltak

Az iraki kormány katonái és a velük szövetséges fegyveresek közül legalább húsz embert öltek meg szombaton az Iszlám Állam nevű dzsihadista terrorszervezet harcosai – adták hírül az iraki biztonsági erők.

A dzsihadisták több akcióban támadtak: rendőrségi ellenőrző pontokra nyitottak tüzet, felrobbantottak útszéli telepítésű robbanószerkezettel egy katonai járművet.

Bár az Iszlám Állam hosszas harcok után döntő vereséget szenvedett mind Irakban, mind Szíriában, még mindig vannak maradványai mindkét országban.

Irakban az idén április közepéig a biztonsági erők a terrorszervezet 135 fegyveresével végeztek, az Iszlám Állam emberei pedig a kormányerők és szövetségeseik 88 tagjával, továbbá 82 polgári személlyel.

Forrás: ATV/MTI

Kép: Pixabay

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
ezeket mintha nem is anya szülte volna. Az még érthető, hogy nem imeri a zömük ki is az apjuk, de az anyjuk csak szólt néha jót is...bár olyan körülmények között, a hegyekben, kopár sivatagos tájakon felnőtt gyerekek soha nem láthattak maguk körül kényelmet, csak azt, hogy a városokban van víz, fürdő, élelem, élhető lakás, melyben van WC is..

Nos a fehér ember gyűlölete a főcsapás iránya, és ez sosem változik. Igaz néha leszámolnak egymással is, de az csak ujjgyakorlat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.