Két fia és két fiú unokája az uralkodó első számú örököse, de az átírt végrendeletben Vilmos herceg örülhet a legjobban.

Erzsébet királynő átírta a végrendeletét – áll a bál a királyi családban

Fotó: Chris Jackson/- WPA Pool/Getty Images

A királynő fiatalabb fia, a 60 éves András herceg a legdühösebb a hírek szerint, ő ugyanis szinte teljesen kimaradt az örökségből. A herceg a család fekete báránya, pedofil-, és szexbotrányai miatt eltűnt a nyilvánosság elől. Nem csoda, hogy a királynő azzal büntette, hogy kisemmizte az örökségből.

Másik fiára, a trónörökös Károly hercegre (71) és feleségére Kamillára két birtokot hagyott, ami szintén nem számít soknak. De még mindig több, mint amit kisebbik unokája, Harry egykor herceg és felesége Meghan kapott. Ők nemrég önként megváltak minden királyi címüktől és az azzal járó kiváltságuktól így talán arra a néhány gyűrűre sem számítottak, amit a végrendeletben a királynő rájuk hagyott a windsori Frogmore Cottage rezidencia mellett.

A nemrég 94. születésnapját ünneplő Erzsébet királynő az elmúlt időszak családi botrányai miatt már csak Vilmos hercegre és feleségére Katalin hercegnére számíthat, így a végrendeletben is kifejezte bizalmát a pár felé. Így rájuk hagyta az uralkodói ingatlanok nagy részét valamint a vagyon nagy részét kitevő uralkodó ékszerkollekciót. Ennek értéke a becslések szerint legalább 600 millió euró.

Természetesen a leendő örökösök nem kommentálták a híreket, de az sejteni lehet, hogy a botrányos örökösödésről még fogunk olvasni a jövőben.

Indirekt/Blikk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.