A német képviselők megadták a módját az ülésnek.

Olyan maszkokban mentek dolgozni a parlamenti képviselők, mintha divatbemutatón lennének

Akárcsak egy újhullámos divatbemutatón, olyan változatos, ötletes, sőt, meghökkentő maszkokban jelentek meg legutóbbi ülésükön a berlini parlament képviselői.

Voltak, akik a mintában keresték az egyediséget, olyan is akadt, aki feliratokkal tette jelképessé a maszk viselését, Daniela De Ridder pedig szinte művészivé nemesítette az új divatot a Reichstag épületének fotójával.

Volt, aki a westernfilmekből ismert vonatrablókendőt részesítette előnyben, de az biztos, hogy a bohókás ruhakiegészítők mellett véresen komolyan betartották a politikusok mindazokat az előírásokat, amelyeket a járvány terjedése ellen hoztak.

A teljes galériát a Blikk oldalán lehet megnézni.

Forrás: Blikk

Kép: MTI/EPA/CLEMENS BILAN

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Tévedtek a MARADJ OTTHON kampányolók - Csak rendkívül csekély mértékben lassította a járványt a kötelező házi karanténok elrendelése - állítják a tudósok www.dailymail.co.uk/news/article-8294507/New-study-reveals-blueprint-getting-Covid-19-lockdown.html
peterkelemen
A maszk NEM VÉD MEG SENKIT sőt a légzőszervi betegségekben szenvedőknek kifejezetten káros! A maszk csak CSÖKKENTI a fertőzés esélyét, de nem garantál semmit ugyanis simán fertőzhetsz és megfertőződhetsz maszkban is.
RonaGyuri
@RonaGyuri: „six of one, half a dozen of the other” – mondhatnók,

de az az igazság, hogy ennél sokkalta nagyobb igazságokról van szó

Mottó:
Bár ha igazán stílusos akartam volna lenni,
akkor a címben szereplő közismert mondást
„nineteen of one, almost twenty of the other”
-ként említem =))

Igen már megint az a bizonyos „más fábúl faragottság”! Valahogy úgy alakul a világ, hogy állampárti időkben megsokasodnak a példák arra, hogy a potentátokat más fából faragták, így más törvények, előírások és szabályok vonatkoznak rájuk, s nem is más, de másképp.
Bocs a látszólagos kerülőért, de ami a „más fából …” dolgot illeti, nekem a derék bajszos-szar „szűz-hablatya” ugrik be. Egyik, hanem az az első államfői interjújában arról beszélt, hogy:
„Engem más fából faragtak. Nem az a fajta ember vagyok, aki alapos megfontolás nélkül képes lenne igent mondani” – na jó akkot és ott nem a törvények farigcsálásáról volt szó csak arról, hogy „Magyarország köztársasági elnökévé jelöljék”! Tegyük hozzá olyanokat is mondott, hogy „Szeretném még egyszer világossá tenni, hogy kizárólag az alaptörvény szerint fogok eljárni. Ez azt jelenti, hogy ha száz kifogástalan törvényt kapok az Országgyűléstől, mind a százat alá fogom írni. Ha pedig száz rosszat, hibásat, mind a százat vissza fogom küldeni”!!! tegye fel a kezét aki nem tud kapásból egy tucatot a közelmúltból, amit gondolkodás nélkül írt alá, pedig nyilvánvalóan hibásak voltak! =))
Pikáns dologról számol be a b1.blog üdvöskéje nickgrabowszki a „Orbán államtitkár le akarta járatni az ellenzéki képviselőt, de saját magát sikerült” című postjában.
Beszámol arról, hogy – ráadásul nyelvtanári segítséggel - a Miniszterelnökség államtitkára, Orbán Balázs Bangóné Borbély Ildikó szocialista képviselőtől kapott írásbeli kérdését postolta ki:

(m.blog.hu/b1/b1/file/ob.jpg)

A májam okán egy apró megjegyzés. A szerző hozzáfűzte, hogy „Annyi esze már nem volt Orbán államtitkárnak, hogy arra is megkérje a magyartanárt, nézze...
RonaGyuri
@RonaGyuri: folyt...
A májam okán egy apró megjegyzés. A szerző hozzáfűzte, hogy „Annyi esze már nem volt Orbán államtitkárnak, hogy arra is megkérje a magyartanárt, nézze át az ő szövegét is”! Nos a dolog úgy áll, hogy nem lehetünk biztosak benne, hogy nem tette. Lehet, hogy valamelyik M1-szakértő Századvég-es komszomolka lett felkérve! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.