Nemcsak elvették a pénzt a nőktől, de bántalmazták is őket.

Németországban bordélyházat üzemeltető magyar bandát számolt fel a rendőrség. A police.hu-n megjelent közlemény szerint a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság üzletszerűen, kizsákmányolás céljából elkövetett emberkereskedelem bűntett gyanúja miatt folytat büntetőeljárást hét ember ellen, a 22 és 38 év közötti gyanúsítottak közül öt nyíregyházi, egy tiszavasvári és egy székelyi lakos.

A gyanúsítottak 2018-tól üzemeltettek bordélyházat Németországban, kiszolgáltatott helyzetben lévő magyar állampolgárságú nőket futtattak, a keresetük nagyobb részét pedig elvették tőlük, esetenként bántalmazták is a nőket.

Németországban prostituáltakat futtató magyar bandát kaptak el

A gyanúsítottak a nők beszervezésével, utaztatásával és foglalkoztatásával, valamint a hirdetések feladásával, a bevételeik és kiadásaik vezetésével összefüggő feladatokat megosztották egymás között, és a prostituáltak által megkeresett pénzből ennek megfelelően, mindannyian részesültek.

A több mint egy évig tartó nyomozást követően május 7-én mintegy 40 rendőr bevetésével valamennyi gyanúsítottat elfogták a nyíregyházi nyomozók. Az egyes helyszíneken majdnem ötmillió forintnyi készpénzt, nagy értékű személygépkocsikat és arany ékszereket foglaltak le.

A bűnszervezet tagjai a németországi bordélyház üzemeltetését megelőzően, az általuk beszervezett nőket Svájcban, Ausztriában és Belgiumban kényszerítették prostitúcióra.

A gyanúsítottakat kihallgatták, N. L. nyíregyházi lakost a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették, és indítványozták letartóztatását.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(MTI)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
"A gyanúsítottakat kihallgatták, N. L. nyíregyházi lakost a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették, és indítványozták letartóztatását."
Hát, ez jó! És a többi hattal mit csináltak?!
Gyütt Mönt
A futtatottaknak végülis 2-vel kezdődött a személyi számuk, ezért ne csodálkozzunk.
cirip
@Gyütt Mönt: Sőt, nem is a napon barnultak.. :p

Igazán eltakaríthatnák az itthoni utak mellől is a c * strihelő "munkásokat" !!!
cirip
Attól tartok, nincs annyi férőhely a "rácsos üdülőkben" , amennyi itthon "'dolgozó" útszéli c* k*rvát és "népi zenekarukat " kellene eltakarítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.