Nem vicc, egy németországi kávézóban cask ilyen furcsa sapkában fogyaszthatnak a vendégek a teraszon – Szúrta ki a Metro cikkét a Promotions.

Meg is született a védőtávolságban való kávézás legfrappánsabb segédeszköze

Szerte a világban számos megoldással álltak már elő, hogy lehetne betartatni az emberek közötti nagyobb távolságot. Mexikóban például a metrókon lábnyomok felfestésével jelezték, hogy hova álljanak az utasok. Máshol meg azzal a jól bevált eszközzel jöttek elő, hogy átlátszó műanyagot helyeztek a vevők és az eladók közé.

És persze vannak azok, akik eltérnek a már jól bejáratott dolgoktól, és egy kicsit különc módjára bánnak ezzel a szituációval is, így például egy német kávéházban.

Az úszástanuláskor használatos úgynevezett vízinudlikat kell tűzni a fejébe azoknak, akik leülnek ebben a kávézóban az asztalokhoz.

És hogy mégis mire jó mindez?

Segít betartani a társadalmi távolságot, azaz a 2 métert. A vízi nudlik egy sapkába vannak befűzve, így egyszerű a viseletük.

A kávézó tulajdonosának elmondása szerint az egyedi szabályozás behozatala óta sokan dicsérik őket, és a látogatók száma is megszoksorozódott.

Promotions

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Ez poénnak nagyszerű...védekezés szempontjából meg marhaság...nem az utcán terjed a járvány, ez azért az elmúlt hét vizsgálataiból kitűnik...csak ha a politikusok nem ragaszkodnának ehhez,be kéne ismerniük hogy nem kicsit túlreagálták a dolgot...
Rockxy
eeez a társadalom atomizálása.
gratula a birkáknak
emerencia
"Máshol meg azzal a jól bevált eszközzel jöttek elő, hogy átlátszó műanyagot helyeztek a vevők és az eladók közé." Nagyon sok eladáshelyen ma sem volt máshol! Hiába vigyáznak a vendéglátásban, ha vásárláskor egymás képébe kommunikálnak az emberek mert nem tehetnek mást.
namihami
Akkor nem egymástól kapják el a vírust, hanem a vizinudlis sapkák használatától.
Azért így már egészen más a métely...
kokopelli
@namihami: Schwerinben egy TV-Team kérésére vették fel a jelenetet ! A németek is "Wassernudel"-nek hívják
a szines szivacs úszássegítőket! Pillanatok alatt elterjedt a móka a Net-en! (;-))
Lepényleső
Itt ennek mintájára majd glória kerül a fejekre,vagy továbbra is csak egyre?
vacsi
Inkább otthon kávézom - nudli nélkül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.