A spekuláns többszáz szövetségesét pénzeli Délkelet-Ázsiában, elsősorban migrációpárti és LMBTQ-szervezeteket.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
Ahhoz képest, hogy Amerikában még a százas listán sem szerepel, elég jól teljesít az öreg, főleg az Origó olvasatában. A vörösiszap károsultak javára küldött 1 millió $-t, de sajnos a károsultak sosem kapták meg. Idén küldött Budapestnek 1 millió Eurót. Nem tudom, hogy annak mi lesz a sorsa.
CsipkeRózsa
Ezek szerint az Origo és néhányan a propin hozzászólók közül, innen veszik az álhíreket:

"Egy időben többféle Soros is feltűnik a manipulációs áradatokban, és az egyik alig hasonlít a másikra - amit még Soros akarhat"

168ora.hu/itthon/amit-meg-soros-akarhat-184924
simmering73
A ti agyatokat szállták meg az agyrágóbogarak.
CsipkeRózsa
@Gyütt Mönt: Most nem a kormányhoz ment a pénz, nem lehet lenyúlni:

"Karácsony szerint Soros György adománya nagyvonalú és nemes gesztus"

index.hu/belfold/2020/03/30/soros_gyors_osf_egymillio_euro_adomany_budapest/
tudode
A tiszteletreméltó 90 éves Soros György kihúzhatja magát, ha tükörbe néz azok miatt, akiket felkarolt, kinyitotta előttük a tudomány világát, egyéni szoc. problémájuk az, hogy rossz útra tévedtek!
.
----- Orbán köszönetet mondott Sorosnak, aztán elkezdte támadni
.
168ora.hu/itthon/soros-gyorgy-orban-viktor-nemezis-180109
.
""" „Tekintettel arra, hogy Magyarország uniós elnökségének idején, 2011 első félévében az egyik fontos uniós téma az EU romaprogramja lesz, Soros György felajánlotta, hogy az általa vezetett Nyílt Társadalom Alapítvány ebben a témában kész az együttműködésre a magyar kormánnyal, illetve szívesen átadja széles körű tapasztalatait” - ez állt a miniszterelnöki szóvivő közleményében, amit azután adtak ki 2010 októberében, hogy Orbán Viktor és Soros György személyesen találkoztak. Soros nem sokkal korábban egymillió dollárt ajánlott fel a vörösiszap-katasztrófa kárainak helyreállítására, amiért Orbán külön kifejezte köszönetét."""""
.
Tehát a hála nem politikai kategória!
.
De nem minden politikus gerincbajos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.