Az együttműködés számos területét érintő érdemi tárgyalás volt Olekszij Petrov Kárpátalja kormányzója és Buhajla József Magyarország ungvári főkonzulja között. Igor Bondarenko, Kárpátalja korábbi kormányzója, fél évig tartó regnálása alatt egyszer sem folytatott hivatalos eszmecserét Magyarország ungvári főkonzuljával. A nemrég kinevezett Olekszij Petrov viszont fontosnak tartotta, hogy tárgyalóasztalhoz üljön Buhajla Józseffel.

Forrás: pannonhirnok.com
Feltöltő: orfeusz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orfeusz
..talán még sem annyira. "szó volt a Makkosjánosiban épülő hulladék-feldolgozó üzem beindításáról, melynek első szakasza magyarországi támogatás keretében valósul meg.

Megvitatták a Csap–Záhony határátkelő korszerűsítésének lehetőségeit, a két ellenőrző pontot összekötő híd felújítását, az elektronikus várólista bevezetésének lehetőségét."
orfeusz
@Clavigo: ...talán mégsem annyira az. "szó volt a Makkosjánosiban épülő hulladék-feldolgozó üzem beindításáról, melynek első szakasza magyarországi támogatás keretében valósul meg.

Megvitatták a Csap–Záhony határátkelő korszerűsítésének lehetőségeit, a két ellenőrző pontot összekötő híd felújítását, az elektronikus várólista bevezetésének lehetőségét."
Clavigo
@orfeusz: Király... Mindezzel együtt,,,,leszarom,,hogy mi van Ukrajnában.!! Belügy...amihez nincs közöm. A határátkelő korszerűsítését is leszarom.!!! Számomra az osztrák- magyar határátkelők a lényegesek..!!! Ugyhogy,,köszönjünk el egymástól,,,,magyarul is beszélő ukrán cimbora..!! Ne oszd nekem az észt,,hogy milyen fasza felétek...a Csap- Záhony átkelővel együtt..
legott
Igen, az echte magyar Olekszij Petrov, Buhajla Iosephus Flavius, és Igor Bondarenko, kitalálták, hogy együttműködnek a magyarság felemelkedéséért.

"Az együttműködésről tárgyalt a főkonzul és a kormányzó" - a hentes, a kurva és a félszemű
Clavigo
@orfeusz: Esetleg eltakarodhatnál haza.,,Ukrajnába,,,,. Záhony- Csap irányába.. Azt ott osszad észt...Kijev környékén.
orfeusz
@Clavigo: ...hát köszönjünk el. Áldás Békesség!

..azért én fenntartom a saját álláspontom, bölcs döntés a magyar támogatás. Ész osztása, ne is gondoljon ilyenre! Mit kezdene vele? Mellesleg, "Annyi mindent kéne még elmondanom", de ne aggódjon, Önnek nem teszem. A magyar Országgyűlés (mert tudja kérem van ilyen is, nagyon régóta. - kicsit sárgább, kicsit savanyú, de a mienk -) 2010. május 31-én 302 igen, 55 nem és 12 tartózkodó szavazat mellett iktatta törvénybe a Nemzeti emléknapot. Ez június 4.-e. Remélem megbocsátja nekem, ha nem terhelem a dátumhoz kapcsolódó tragikus eseménnyel, mert nem szeretném, ha ezt is - az Ön szavaival élve - lesz@rná. A törvényt egyébként 302-en megszavazták, 55-en (feltételezhetően az Ön elvbarátai - nem kritika akar lenni, csak rideg tény - ) nem. Vélhetően sajnálatára, de az eltakarodást illető programjavaslatát nem fogadom el. Nem szedem össze a holmi ukrán Munkácsykat, Fedák Sárikat (talán róla hallott, ha zsugázott), román Adykat, Arany Jánosokat, Benedek Elekeket, Jávor Pálokat, Tamási Áronokat, szlovák Mikszáth Kálmánokat és bánatára, - hogy egyedül hazudhasson egy Önnek tetsző múltat - nem takarodunk el, hanem június 4.-én emelt fővel méltósággal ünnepelni fogunk!
"Amíg lesz egy piros rózsa,
Amíg lesz egy magyar nóta,
Felejteni parancsszóra nem lehet."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.