Egy bennfentes szerint mindig is kívülállónak érezte magát.

Kitálaltak Meghan Markle-ről: így érezte magát a kezdetektől fogva a hercegné a királyi családban

Fény derült arra, hogy érezte magát valójában Meghan Markle, miután Harry kedveseként csatlakozott a királyi családhoz. Az ex-hercegné egyik barátnője szerint Meghan a kezdetektől fogva kívülállónak tartotta magát- írja a Daily Mail.

"Meg volt róla győződve, hogy összeesküdtek ellene, így teljesen elszigetelődött, amikor a frogmore-i otthonukba költöztek"

- folyatta a bennfentes.

Azonban a helyzet akkor sem javult, amikor Meghan életet adott első fiuknak, Archie-nak, mert utána magányosnak érezte magát, és a királyi teendők sem okoztak beteljesülést száméra.

Harry és Meghan márciusban hivatalosan is kilépett a királyi családból, azóta pedig Los Angeles-i otthonukban kezdték újra az életüket. Azonban az értesülések szerint Harry pont annyira érzi magát magányosnak és céltalannak, mint korábban Meghan Angliában.

Forrás: Blikk

Kép: MTI/EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA 

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
És ez most már így fog menni az idők végezetéig. Hol az asszonyka, hol a férje, valaki mindig elégedetlen lesz. S közben cseperedik közöttük egy királyi gyermek, aki már a létével is biztosítani tudja , hogy az anyukája jólétben, s az érdeklődés fókuszában töltse az életét. De mi lesz a boldogsággal?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.