A megkérdezettek kétharmada szerint le kellett volna mindania Dominic Cummingsnak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A karantén bevezetése – jóval komolyabb, mint ami a brit szigeteken jelen állás szerint érvényben van – másokat is komolyan érintett, hiszen senki sem szeret hetekig, hónapokig a négy fal között bezárva élni. Minden állampolgár szabadon szeret élni akár brit, akár nem, ez nem egy nemzet sajátja, ez egy emberi érzés. Március közepén nyilvánosságra került videóra, amelyen Bergamo polgármestere elmesélte, hogy hazahívta a két Angliában tanuló gyermekét, mert egyértelmű jeleit látta annak, hogy a britek a vesztükbe rohannak azzal a politikával, amelyet Johnson kormánya képvisel. Ő már akkor tudta, és figyelmeztette a briteket arra, hogy cselekedjenek, mert náluk is pontosan ugyanaz a folyamat fog lejátszódni, mint Olaszországban. De nem, a brit kormány úgy gondolta, hogy a kezében tartja a válságot és képes megbírkózni azzal. A különbség viszont az, hogy ez a mentalitás a Brexit idején inkább megmosolyogtató volt, most azonban emberéletekben mérhető. Johnson önteltségének sajnos ez az eredménye. Neki nem kellett mások segítsége, ő mindent is jobban tudott, mint mások. A járvány elvonulását követően átugorhat majd az Egyesült Államokba, ahol Trumppal egymás hátát veregethetik. Ameddig Svájc, Ausztria, Németország vagy Új-Zéland kormánya csendben, mindenféle nacionalista felhang nélkül megtett mindent a saját állampolgárai védelme érdekében, addig a két talán leghangosabb pojáca tragikus leckét kapott. Az emberek viszont nem felejtenek. Nem is lenne szabad.
RonaGyuri
Tényleg nagyon más kultúra

még akkor is, ha a vezírek mentalitása csak kevéssé különbözik

Naponta kapunk olyan híreket, amik arról tanúskodnak, hogy Trump és Johnson sem nagyon fogja vissza magát, ha „uralkodhatnékja” támad. Azonban – a legnagyobb sajnálatomra - meg kell állapítani, hogy a Nép, az isten adta nép, mely … nos a közvélemény reakciója más. Nagyon más!! Legalább is ami briteket illeti.
A cnn.com „Boris Johnson's popularity falls after controversy over chief aide's lockdown travel” című cikkében számol be róla, hogy „Boris Johnson's popularity has fallen dramatically in the aftermath of a political scandal involving his chief aide Dominic Cummings, according to British political polls. The UK government's popularity has also fallen.”!
Nos a bűn, ami ennek a drámai visszaesésnek az oka: „Cummings a karantén március 23-i bevezetése után a Londontól körülbelül 500 kilométerre lévő Durhambe utazott a szüleihez, hogy a közelükben töltse a karantént. ”!! És mikor kiderült: NEM MONDOTT LE!
Soroljam, hogy ártunk és qurmányunk potentátjai, hányszor és milyen módon sértették meg a szabályokat???
Hallotta valaki, hogy pl. a legújabb (vagy csak legutóbb kiderült) Szájjártató incidens (4 ponton is durván megsértette a szabályokat) után bárkinek is eszébe jutott volna, hogy le kellene mondania, de legalább elnézést kérnie. Krekk módon odavetette, hogy meghívták.
Hogy azt miért nem teljesíti mikor küldik – naponta többször számosan küldjük =)) – melegebb éghajlatra? =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.