Október-november környékén lehet erre számítani.

Elárulták a szakértők, mikor csaphat le a koronavírus második hulláma

Ahogy az megfigyelhető volt a spanyolnáthánál és egy régi influenzajárványnál, a mutálódott vírus hónapokkal az első hullám után visszatért, és további áldozatokat szedett – ettől tartanak most a szakértők is a koronavírus kapcsán.

Ravina Kullar, a University of California járványspecialistája szerint halálosabb lehet a koronavírus második hulláma, mint amilyen az első volt. Ehhez hasonló történt annak idején a spanyolnáthával, és 1918-ban az influenzával is, és ahogy arra a szakemberek is felhívják a figyelmet: továbbra sincs sem a koronavírus, sem az influenza ellen hatékony vakcina, tüneteik pedig nagyon hasonlóak.

Most a specialisták attól tartanak a leginkább, hogy ahogy az előző két kórság, úgy a koronavírus is visszatér hamarosan, becsléseik szerint október-november környékén. Ez ellen pedig Európában a társadalmak 85-90 százaléka lehet védtelen, hiszen az első hullámos átfertőzöttség aránya elég alacsony, nem is beszélve egy esetleges mutálódásról, amely további áldozatokat szedhet világszerte.

Forrás: Blikk/Portfolio

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@Gauntlet: ..a padonülők előírt távolsága,és a maszkbanivás hiányzó müvészete nélkül nem megy!Az énekelés is
egy probléma!A több milliós külföldi vendégsereg is bizonytalan!Már az előrefoglalás is bizonytalan lenne!Szarul
nézne ki,hogy a müncheni kocsmákban rendeletek szabályozzák a forgalmat,a "O-festen" meg "hadd szójjon" van?!!
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek
Rockxy
a szakértőkre má rácsapott az agyhalál
Peller Anikó
@emerencia: A baj csak az, hogy a fiatalabb, életerősebb, jobb immunrendszerű munkabírók már rég elmentek nyugatra dolgozni és leszarják az itthoni cigánykodást. A mai fiatalság meg jócskán el van kényeztetve, dolgozni nem akarnak, tanulni nem tudnak viszont jól pörgetik a telefont. Elapadt a munkaerő, hiány van szinte mindenből, orvos, ápoló, sofőr, földműves. Viszont van bőven jogász meg képviselő. De ők sem szeretnek répát szedni, falat építeni vagy esztergálni.

A kényszernyugdíjazás nem jött be, jó lenne inkább visszahívogatni az időseket. De hát a vírus..
emerencia
@Peller Anikó: Rengeteg az aktív korú munkanélküli és sajnos nagyon sok az olyan hatvan feletti, aki már nehezen bírja. Igaz ez utóbbiak nem a kényelmes állásokból kerülnek ki, hanem a strapásokból. Az összes többi országban ezt a kérdést megoldották egy méltányos rugalmas nyugdíjkorhatárral, nálunk nem. (A női negyven nem ez.) A németeknél pl. 62 éves kora körül elmegy nyugdíjba kb. az alkalmazottak fel pedig valamivel minőségibb életük, jobb orvosi ellátásuk volt mint nekünk.
Peller Anikó
@emerencia: Ez így van. Csak az a rengeteg aktív korú munkanélküli nem fog beülni a buszba sofjőrnek vagy nem megy el paprikát szedni, mert ha már erre vetemedne akkor elmegy oda ahol ezt meg is fizetik.

Az nem elég ha rengeteg a munkanélküli, olyan kell aki hajlandó is robotolni miközben azt látja, hogy a vezetés össze vissza hazudozik, lopcsak, szórja az adóforintokat mega Eu támogatást, vásárolja a külföldi szavazatokat és a tízciánókat.

Neki meg jut a minimálbér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.