A Fehér Ház közleménye szerint Donald Trump 110,6 kilogrammot nyom, 190,5 centiméter magas, a vérnyomása 121/79 mmHG, a nyugalmi pulzusszáma pedig 63/perc.

A vizsgálatra azért volt szükség, mert az amerikai elnök rengeteg olyan gyógyszert szedett be, amire azt mondták neki, hogy a koronavírus ellen hatásosak, ugyanakkor tesztek kimutatták, hogy a malária és lupus kezelésére alkalmazott készítmények inkább komplikációkat okoznak.

A Fehér Ház sajtófőnöke Kayleigh McEnany szerint a vizsgálat kimutatta, hogy Donald Trump egészséges. Dr. Sean Conley annyit közölt, hogy az elnök hidroxi-klorokin szedésével kapcsolatosan, hogy Trump előtte orvosi stábbal egyeztetett és a szívritmusát folyamatosan ellenőrizték és a gyógyszerek szedése semmilyen hatással nem volt az elnökre.

A mostanival ellentétben az elnök első hivatalos orvosi vizsgálatának eredménye sokkal rosszabb volt. A CNN szakértője, Dr. Sanjay Gupta szerint Trumpnak enyhe szívbetegsége van, ami miatt orvosai a koleszterinszint csökkentését és az életmódváltást javasolták.

A CNN 2019-es forrásai szerint

Trump rendszeres testmozgásra nem hajlandó. Ugyanakkor a mostani koleszterinszintje (167) sokkal jobb az előző évi veszélyes (198) és a 2018-as kifejezetten rosszhoz (223) képest.

(index.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.