A Gazeta a maga módján reagált Beéry-testvérek első megnyilvánulására. Szerinte videós bizonyíték van arra, hogy Beéry Tamás, egy csoport élén, nem sokkal a gyilkosságal végződő incidens előtt, levonul a koktél bárból a diszkóba. A videó megtalálható a YouTube-on is.

Forrás: undock.eu
Feltöltő: zsolti
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adsl70
Ajaj lesz itt meg cifrabb dolog is... Majd ha a kedves kulfoldi es valodi ujsagirok elkezdenek szalakat kovetni es esetleg konkretumokat is kozolnek, na akkor lesz itt meg csak nagy dobbenet. Esetleg kivancsi lennek a csucs valalkozot kedvelo polgarmester mennyire hagyja magat kenni a palyazatokkal kapcsolatban es mennyire van benne a rendorseg a holgy utjan...
Lesz meg itt hir boven.
antonka
szerintem is, mert az hogy addig keverik ide-oda a dolgokat, hogy ma a tv2-ben már ugy nézett ki, hogy cosma saját magát gyilkolta le, és a két társát, szegény cigányokat meg gyanuba keverte.szóval büzlik ott az egész, a vállalkozó urral, akinek felső köri kapcsolatai vannak, csak ott vétéeétte el az igazodást, hogy a románok és a szerbek nem fogják annyiba hagyni, ha a magyar tesze-tosza rendőrség el is kenné az ügyet. na majd akkor látunk csodát. az sem véletlen, hogy minden olyan lassan indult meg, hogy legyen idő szépen rendbeszedni mindent, hogy a kimosdatás ne legyen olyan egyértelmü.
ugyeugye
@adsl70: azért húzzák az időt, meg titikolóznak, mert próbálják menteni az irhát...
adsl70
vagy most tuntetik el a nyomokat :) kepzeld milyen mennyisegben zuzzak a papirokat a megfelelo helyeken es torlik a wincsiket... Pedig elobb utobb minden mutyira feny derul, mindig van egy elegedetlen ember aki boritja az asztalat. Gondolom a nagy ember azert vonult le a kulon terembol hogy szemelyesen gyozodjon meg amikor a Cozmat a foldig verik.. vagy hasonlo. Meg gondolom egy into jel a tobbieknek, ki is a fonok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.